XPG SX8100 alınır mı?

M.2 Frozr yok. Siz en iyisi ürünü alın kurun kullanın ve sıcaklıklarının takipçisi olun. Sıcaklıklar yukarı çıkarsa XPG'nin 2280 M.2 SSD'ler için harici Frozr'ları var. Onlardan alıp kullanabilirsiniz. Technopat onlardan birini incelemişti ayrıca aratırsanız çıkar.

Usta 500'ün üzerin de şu an o kadar para çıkmaz benden, indirim de diye, bir de okuma yazma hızı yüksek geldi bana ondan dolayı bunu tercih edeceğim gibi, zaten XPG kötü bir marka değil sanırsam.

Evet değil, tercih edebilirsiniz.

M.2 Frozr yok. Siz en iyisi ürünü alın kurun kullanın ve sıcaklıklarının takipçisi olun. Sıcaklıklar yukarı çıkarsa XPG'nin 2280 M.2 SSD'ler için harici Frozr'ları var. Onlardan alıp kullanabilirsiniz. Technopat onlardan birini incelemişti ayrıca aratırsanız çıkar.

Teşekkürler bilgi için, senin dediğin M.2 ekstra soğutucu anakart üzerinde doğru mu anladım.

Kardeşim sıcaklık değerleri nasıl? Memnun musun bayağı hızları falan nasıl.

Benimki 40 derecede çalışıyor yük altında 46 gördüm benim anakartımdaki M.2 yuvasi PCI-e altinda olduğu için ekran kartındaki sıcaklık SSD'ye gidiyor ama serin calisiyor derim.Senin m.2 yuvası üste olduğü için 30-35 derecede çalışır

Benimki 40 derecede çalışıyor yük altında 46 gördüm benim anakartımdaki M.2 yuvasi PCI-e altinda olduğu için ekran kartındaki sıcaklık SSD'ye gidiyor ama serin calisiyor derim. Senin M.2 yuvası üste olduğü için 30-35 derecede çalışır.

Teşekkürler bilgi için, siparişi vereceğim, aksi bir durum yaşar isem garantiye yollarım artık sağlık olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı