SSD: XPG 512 GB SX8100.
Anakart: Gigabyte H410M h
Pazartesi günü hazır sistem aldım. BIOS güncellemelerini ekran kartı güncellemelerini yaptım. Daha sonra Crystal marktan test yaptığım da SSD'nin okuma hızının 1770 yazma hızının 1700 olduğunu gördüm ve neden böyledir? Çözümünü bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum hayırlı günler.
Anakart ve SSD NVMe teknolojisini destekliyor. İnternette birkaç sitede bu teknolojinin en hızlı depolama teknolojisi olduğu yazıyor anlamadım tam olarak.
Anakart ve SSD NVMe teknolojisini destekliyor. İnternette birkaç sitede bu teknolojinin en hızlı depolama teknolojisi olduğu yazıyor anlamadım tam olarak.
Intel® H410 Ultra Durable Motherboard with GIGABYTE 8118 Gaming LAN, Anti-Sulfur Resistor, Smart Fan 5 Supports 10th Gen Intel® Core™ Processor Çift Kanallı Non-ECC Sınırlandırılmamış DDR4, 2 DIMM Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri ile 8 kanal HD Ses Bant Genişliği Yönetimi ile GIGABYTE...
www.gigabyte.com.tr
"PCIe x2 SSD desteği"nin hız limiti; bazı kaynaklarda, sizdeki ve videodaki gibi 1770 MB/s, bazılarında da 1900-2000 MB/s. olarak belirtilmiş.