Samotne Ciasteczka
Petapat
- Makaleler
- 10
Kasayı satın alırsam yardımcı olursunuz artık.
Bu arada siyah versiyon kullanıyorsanız ve müsaitseniz bir fotoğraf bırakabilir misiniz?
ARGB girişlerine takıyorsunuz, PWM fanlar.
Hocam önü kapalı değil.İndirimdeyken kaçmaz bir E-ATX kasadır ancak benim önü kapalı, yanı açık kasalara gıcığım var. Şüpheleniyorum önü cam olunca.
ARGB girişlerine takıyorsunuz, PWM fanlar.
Evet, farklı pinler. PWM, fanlara gücü sağlıyor ve fanlar ile iletişimi sağlıyor. ARGB ise sadece RGB'yi kontrol ediyor, RGB iletişimini sağlıyor.PWM ile ARGB girişi farklı değil mi?
Yani SYS fan pinlerine taksam olmaz mı?
Farkındayım ancak önü cam ya, biraz şüpheleniyorum. Neyse.Hocam önü kapalı değil. Eki Görüntüle 759570
Müthiş bir kasa. Sırf bu kasa için bağlantı rehberi yapmıştım, herkes karıştırıyor çünkü. Alırsanız bu rehberi inceleyebilirsiniz, kafanıza takılan bir yer olursa sorabilirsiniz.
Rehber: XPG Battlecruiser kasa bağlantıları
Kendisi çok güzel bir kasa fakat bağlantılarının zorluğu sebebiyle çoğu kullanıcıyı bezdiriyor gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden sırf bu kasa için detaylı bir bağlantı rehberi hazırlamaya karar verdim. Umarım işinize yarar. 1. Ön panel portlarını tanıyalım: Soldan sağa olmak üzere: USB Type-C...www.technopat.net
Battlecruiser'ı gördükten sonra hiçbir kasa gözüme güzel gelmemeye başladı. Çok geniş ve sağlam duruyor. Dynamic O11 ile ikisi favorim.Sanılanın aksine mükemmel bir kasa değildir.
TD500'ün fanlarının CFM'si daha düşük olmasına rağmen hava akışı olarak BattleCruiser'dan üstündür. Bu da bu modelin hava akışı olarak bir miktar sınıfta kaldığını gösterir açıkça.
Ek olarak fanlarının görselliği güzel ve çok fazla genişletme imkanı sunuyor.
Cooler Master Masterbox TD500 Mesh Review - Airflow for the Masses
The Cooler Master Masterbox TD500 Mesh checks off all the right boxes for an appealing mass-market choice. With its sub-$100 price tag, three fans, RGB, and clean looks, it goes down the path of "trusted and true", and it actually ends up being quite the confident stride for good reason.www.techpowerup.com
XPG Battlecruiser Review
The XPG Battlecruiser is the larger of the two initial case offerings from ADATA XPG, with the smaller Invader making an excellent first impression. This means the Battlecruiser has some big shoes to fill, especially as the $150–$200 segment tends to attract a demanding crowd.www.techpowerup.com
Hava akışı olarak bir miktar sınıfta kaldığını gösterir açıkça.