XPG Battlecruiser nasıldır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.733
İndirimdeyken kaçmaz bir E-ATX kasadır ancak benim önü kapalı, yanı açık kasalara gıcığım var. Şüpheleniyorum önü cam olunca.

ARGB girişlerine takıyorsunuz, PWM fanlar.
Hocam önü kapalı değil.
16068502455294702946203603904018.jpg

Müthiş bir kasa. Sırf bu kasa için bağlantı rehberi yapmıştım, herkes karıştırıyor çünkü. Alırsanız bu rehberi inceleyebilirsiniz, kafanıza takılan bir yer olursa sorabilirsiniz.

PWM ile ARGB girişi farklı değil mi?
Yani SYS fan pinlerine taksam olmaz mı?
Evet, farklı pinler. PWM, fanlara gücü sağlıyor ve fanlar ile iletişimi sağlıyor. ARGB ise sadece RGB'yi kontrol ediyor, RGB iletişimini sağlıyor.
Farkındayım ancak önü cam ya, biraz şüpheleniyorum. Neyse.

Bu arada Huawei Band 4 güzelmiş, ben de siyahını kullanıyorum.

Müthiş bir kasa. Sırf bu kasa için bağlantı rehberi yapmıştım, herkes karıştırıyor çünkü. Alırsanız bu rehberi inceleyebilirsiniz, kafanıza takılan bir yer olursa sorabilirsiniz.

Evet hocam. Türkiye'de bir tane incelemesi var. Ben kullanmıyorum gayet müthiş bir kasa.

Sanılanın aksine mükemmel bir kasa değildir.

TD500'ün fanlarının CFM'si daha düşük olmasına rağmen hava akışı olarak BattleCruiser'dan üstündür. Bu da bu modelin hava akışı olarak bir miktar sınıfta kaldığını gösterir açıkça.

Ek olarak fanlarının görselliği güzel ve çok fazla genişletme imkanı sunuyor.

Sanılanın aksine mükemmel bir kasa değildir.

TD500'ün fanlarının CFM'si daha düşük olmasına rağmen hava akışı olarak BattleCruiser'dan üstündür. Bu da bu modelin hava akışı olarak bir miktar sınıfta kaldığını gösterir açıkça.

Ek olarak fanlarının görselliği güzel ve çok fazla genişletme imkanı sunuyor.

Battlecruiser'ı gördükten sonra hiçbir kasa gözüme güzel gelmemeye başladı. Çok geniş ve sağlam duruyor. Dynamic O11 ile ikisi favorim.

Battlecruiser'a takacaksın LL120, mis.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı