Arkadaşlar merhaba yeni kasa ve sıvı soğutma almaya karar verdim XPG Battlecruiser ve MSI K360 almaya karar verdim ancak sığar mı içine emin olamadım. İnternette ölçülere baktığımda pek anlamadım.
Kasa 360MM radyatör destekliyor. Teknik verilere göre sığmakta. Daha önce Battlecruiser ile ilgili sıvı soğutma sığmama şikayeti görmedim ben. Yani %99 sığacaktır diyebilirim. Sıvı soğutma olarak farklı öneriler ister misiniz?
Ön tarafta 240/280 ve 360mm radyatör desteği mevcut.
Üst taraf ise 240 ve 360mm destekliyor diye yazmışlar.
Soğutucu seçimi daha iyi olabilir gibi. K360 hakkında net bir bilgim yok ama bana pahalı geldi.
Ön tarafta 240/280 ve 360mm radyatör desteği mevcut.
Üst taraf ise 240 ve 360mm destekliyor diye yazmışlar.
Soğutucu seçimi daha iyi olabilir gibi. K360 hakkında net bir bilgim yok ama bana pahalı geldi.
K360, 3200tl gibi çok abes bir fiyattan satılıyor bana kalırsa. Lcd ekran tercih etmekteki ana sebep olmamalı. Soğutma performansı çok daha önemli. Ama model hakkında dediğim gibi net bilgim yok.
İnternette bu karşılaştırmayı buldum, 1500 liralık soğutucu ile aralarında 1-2 derece oynuyor. bana mantıksız geldi. @curiousoftech hocam siz ne dersiniz?
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Galahad'ın indirme girmesini bekleyin tercih edecekseniz, zira zaman zaman 1300TL bandına kadar düşüyor.