XPG Core Reactor vs XPG Pylon

Bütçe
1200

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
R5 5600x
Merhaba arkadaşlar, 2.el olarak XPG güç kaynağı almak istiyorum.
İki seçeneğim var sizce hangisi daha mantıklı?

1.seçenek XPG Core Reactor 650W garantili faturalı 7 ay bilgisayarda kullanılmış 1000TL.
2.seçenek XPG Pylon 750W 2 defa kullanılmış faturalı garantili 1200TL.

Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pylon üzmez sağlam üründür, Core Reactor ise üst düzeydir arada 100W fark var, Pylon alınabilir gelecek odaklı olarak.

1200 bunlara vereceğime şahsen biraz daha ekler SS CoolZero alırım. İkinci el üniteler çok riskli iş.
Yeni işlemci aldım zam gelicek diye bu seviyelere bile zor çıkıyorum o yüzden ikinci el bakmaya başladım imkan olsa gözüm kapalı sıfır ürün alırdım ama malesef

Sorulmamalı bile. Core Reactor. Eklenip Coolzero'da alınabilir.

Sizce kullanım bakımından sorun çıkartabilir mi bir ürün 7ay bilgisayarda kullanılmış bir ürün 2 defa denenmek için kullanılmış.

Yeni işlemci aldım zam gelicek diye bu seviyelere bile zor çıkıyorum o yüzden ikinci el bakmaya başladım imkan olsa gözüm kapalı sıfır ürün alırdım ama malesef

Sizce kullanım bakımından sorun çıkartabilir mi bir ürün 7ay bilgisayarda kullanılmış bir ürün 2 defa denenmek için kullanılmış.

Sorun olmaz. Arkadaşlar 10 yıllık PSU imiş gibi yazmışlar ama...

Sorun olmaz. Arkadaşlar 10 yıllık PSU imiş gibi yazmışlar ama...

Hayatımda ilk defa bu kadar arada kalıyorum 650W satan abim daha samimi geldi yüksek ihtimal ondan alacağım. :)
Çünkü sistemi bu fiyatlarda daha geliştiremem benim için uzun ömürlü olması daha iyi.
Bu arada sistemde RX 6600XT ve R5 5600X var.

Hocam affedin çok soru sordum ama son bir sorum daha var 1000TL Core Reactor 650W için iyi bir fiyattır değil mi? @Hamza Ensar Sağlam

Son düzenleme:
Hayatımda ilk defa bu kadar arada kalıyorum 650W satan abim daha samimi geldi yüksek ihtimal ondan alacağım. :)
Çünkü sistemi bu fiyatlarda daha geliştiremem benim için uzun ömürlü olması daha iyi.
Bu arada sistemde RX 6600XT ve R5 5600X var.

Hocam affedin çok soru sordum ama son bir sorum daha var 1000TL Core Reactor 650W için iyi bir fiyattır değil mi? @Hamza Ensar Sağlam

Uygundur.

Tamamdır hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Ben güzel bir araştırma yaptım ve ikinci el almamın çok da mantıklı olmadığı gayesine vardım yine iki ürün arasında kaldım. Bu sonuçlar sonunda borçlanacağım galiba :)

1.si sizin ilk önerdiğiniz gibi SS coolzero 750W.

2.si şu an indirimde olan bir model Seasonic focus GX650.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı