Bu testi yaptıktan sonra sabah devam edebiliriz. Ben de 4133 CL16 tutturmaya çalışıyorum ama hâlâ yapamadım.Hocam RAR arşivinden nasıl çıkarıcaz saat geç oldu ya benim beyin biraz geriden geliyor.
winrar yüklü değilmiş onu indirdim şimdi
Bu testi yaptıktan sonra sabah devam edebiliriz. Ben de 4133 CL16 tutturmaya çalışıyorum ama hâlâ yapamadım.Hocam RAR arşivinden nasıl çıkarıcaz saat geç oldu ya benim beyin biraz geriden geliyor.
winrar yüklü değilmiş onu indirdim şimdi
Bu testi yaptıktan sonra sabah devam edebiliriz. Ben de 4133 CL16 tutturmaya çalışıyorum ama hâlâ yapamadım.
Bu testi yaptıktan sonra sabah devam edebiliriz. Ben de 4133 CL16 tutturmaya çalışıyorum ama hâlâ yapamadım.
Sorun gözükmüyor. İyi geceler.@the Prodigy sanırım şu an test ediyor hocam rehberinizdeki tüm her şeyi yaptım.
Pekala hocam siz nasıl isterseniz sizi bu kadar yordum mahcup oldum vallahi çok teşekkür ederim tekrardan yarın CL15 için deneriz.
Sorunsuz görünüyor, tekrardan teşekkür edip iyi geceler diliyorum hocam size.
Sorun gözükmüyor. İyi geceler.
Günaydın hocam, CL 15 ile memtest testi yapınca herhangi bir hata ile karşılaşmadım, ramler CL15 1,3800v'da da sorunsuz. Müsait olunca CL14 için hangi değerleri önerirsiniz bir de hocam yakmayız değil mi RAM'leri XD @the Prodigy
Dediğim gibi ıc günlük 1.60V'a kadar kaldırır. Yüksek voltajda testmem5 yaparken 10. dakikaya doğru RAM'leri ufaktan elleyin. Elinizi çektirecek kadar sıcak değilse sorun yoktur. Öyleyse az voltaj düşürün.
Sizinle frekans yükseltmediğimiz ve sadece Primary'lerle oynadığımız için voltajı sadece CL düşürürken verin. DJR'da rcd, RP, ras voltaj yemiyor. RP düşürmek için Ras'ı düşebildiğiniz(22 civarlarına) düşüp RP'yi düştüğü minimum değere düşürün. Rcd için bildiğim/bilinen bir yöntem yok. Testmem5'te hata vermeyen en düşük değere düşürebilirsiniz.
Sorun gözükmüyor. İyi geceler.
Hocam ben de arkadaşın ki gibi ayarlar mı yapayım? Aynı RAM'ler ama 3600MHz CL18 değerleri.
Hayır girmeyin. Yüksek ihtimalle siyah ekrana düşersiniz. İşlemci ve anakart nedir?
Ryzen 3600 MSI B450 Tomahawk(3466) tek derdim CL 16 ya düşürmek ve MHz arttırmak yardımcı olursanız sevinirim.
Ryzen 3600 MSI B450 Tomahawk(3466)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.