XPG D60G vs Vengeance RGB Pro RAM

Merhaba,

700 TL civarı bütçem var, biraz aşabilir. RAM arıyorum, ben 2 tane RAM seçtim. Hangisi daha iyi diye sormak istiyorum, başka önerileriniz var ise RGB olacak şekilde onlara da açığım. Düşündüğüm 1. RAM: Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Düşündüğüm 2. RAM: Corsair 16GB 3600Mhz Vengeance RGB Pro CL18 DDR4 Single Kit RAM - CMW16GX4M1Z3600C18 | Adeks Store

Sizce hangisini almalıyım? XPG olanın RGB'lerini çok beğeniyorum ama Corsair RAM'e göre kötü performans alacaksam Corsair de alabilirim. Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Corsair RAM'leri alman çok daha mantıklı olacaktır, yazılımı çok kaliteli, RAM'ler çok kaliteli çok fazla toplama sistemde kullanıldı. Hala tavsiye edilen çok güzel bir ürün. RGB'lerini beğendiğini söylemişsin Corsair RAM'lerinde bayağı güzel tonları var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı