XPG Defender Pro 999TL

Benimki elime ulaştı. Pazar günü sipariş vermiştim bende.
Dün 3 kez sordum bugün verir misiniz diye. Bastıra bastıra evet deyip vermediler.
Kargoya bile vermekten acizler yazıklar olsun. Dün 3 kez söz verdiler bugün veririz diye. Şimdi hala hazırlanıyor aşamasında. Telefonlarını arıyorum mesai saatleri dışında diyor. Mesai saatleri 09.00 ile 18.00 arası imiş. 09.10 başka bir zaman dilimi sanırım (!).
Sanırım saat 10 olmadan bakmayacaklar. Ya Amazon hesabımı kapatıp kendimi bu yerli ve milli satıcıların çalışma disiplinlerine alıştıracağım ya da Amazon hariç bir yerden bir şey almayacağım. Aynı gün kargo teslim alıyorum oradan, bir de şunlara bak! Cumartesi gecesi sipariş ettiğim ürün çarşamba gününe kalmış ki o da meçhul. Belki yarın belki yarından da yakın!

Son düzenleme:
@TeknoAdam aynı şeyi bana da söylediler dün. 1 dakika önce aradım, mesai saatleri dışındayız dediler. Rezalet.
Hayır aynı kasayı alan insanlar çoktan teslim aldı bile. Bizimki yola çıkmadı. Onu da geçiyorum kasadan sonra ram gördüm onu da sipariş ettim, pazartesi yola çıktı. Nasıl olur da önceki sipariş çıkmaz? Neymiş ürünün ebatı büyükmüş! Ben geleyim depodan alayım madem siz zahmet etmeyin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı