XPG iadeye gönderilmeli mi?

AngelEyess4

Decapat
Daha fazla  
Summoner speed silver switch aldım, klavyeden fazlasıyla memnunum pek bir sorunum yok sesi veya hassaslığıyla alakalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat videoda da göreceğiniz üzere enter tuşunun çıkıntısının sol üst veya sol altına baskı yapınca tuş takılı kalıyor, biraz daha üzerine yük bindirince ise basıyor. Çok sık kullanılan bir tuş olduğundan ara ara ele takılıyor hoş olmuyor. Bazı tuşlarda da yay sesi inceden duyuluyor ama sorun etmiyorum bunu pek. Ürünü gamin.gen.tr üzerinden aldım, poşetinden kabloyu bağlayan plastik zımbırtıya kadar her şeyi tam. Sanırım garantiye pentaya göndermemiz gerekliymiş. Garanti süreci hakkında bilgi sahibi olan var mı? Klavye başka sorunlarla geri dönmesin? Veya garanti süresi 10-20 günü bulmasın?

Garantiye göndermek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Garanti 10-20 gün sürebilir, sürmeyedebilir.
Garanti süresi konusundaki netliğiniz için teşekkür ederim hocam.

Benim XPG mouse'mda orta tuş takılı kalıyordu, şubede inceleme yaptılar 2 gün sonra gittim sıfırı ile değiştirdiler. İmkan varsa direkt şubeye götürün.
Tam olarak ne şubesine gittiniz? Penta mı, gaming.gen.tr'nin şubesi mi? Eğer şubeden aldıysanız o bende mümkün değil çünkü şubeden alınmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı