XPG INVADER Kasa Fan Konfigürasyonu

Makaleler
2
Bu kasayı indirimle almıştım. 2 fanla geldi.

Fan Desteği​

Ön​
3*120 mm , 2*140 mm​
Üst​
2*120 mm​
Arka​
1*120 mm​
Alt​
1*120 mm​
Sağ Yan​
2*120 mm​

Şimdi ben ön taraf için 2 tane 140 mm düşünüyorum. Geri kalan kısımlarda hangi fanları tercih etmeliyim ve hangi kısımları egzoz yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu kasayı indirimle almıştım. 2 fanla geldi.

Fan Desteği​

Ön​
3*120 mm , 2*140 mm​
Üst​
2*120 mm​
Arka​
1*120 mm​
Alt​
1*120 mm​
Sağ Yan​
2*120 mm​

Şimdi ben ön taraf için 2 tane 140 mm düşünüyorum. Geri kalan kısımlarda hangi fanları tercih etmeliyim ve hangi kısımları egzoz yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler.

İşlemcinizin soğutması fan mı yoksa sıvı soğutma mı?

Eğer fan ise öne 2 adet 140 mm ve 1 arka ve 1 üst egzoz fanı,

Eğer sıvı soğutma ise öne 2 adet 140 mm ve 1 arka egzoz fanı yeterli olacaktır.

İşlemcinizin soğutması fan mı yoksa sıvı soğutma mı?

Eğer fan ise öne 2 adet 140 mm ve 1 arka ve 1 üst egzoz fanı,

Eğer sıvı soğutma ise öne 2 adet 140 mm ve 1 arka egzoz fanı yeterli olacaktır.
Sıvı soğutma değil. Bütün kısımları doldurmak istiyorum. P ve F fanlardan hangisini tercih etmeliyim? Hangi kısımlar egzoz olacak acaba?

RGB önemli değilse Akasa Viper bakabilirsiniz.
İki ARGB fan da kasanın üst kısmına veya biri üst biri egzoz olacak şekilde takılabilir.

Yeğene aldık aynı kasayı ona önerdiğimi sana da önereyim. Ön ve arka 120 MM fanları kasanın üste takıp hariçten iki tane 140 MM fanı öne, tek 120 MM fanı arka egzoz'a takacak. Şimdilik içteki fan yerleri boş kalacak. Alacağı fanları alta koydum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı