Arkadaşlar merhaba, XPG Invader kasası ve ASUS TUF B450M PRO-S anakart sahibiyim. Bunların bağlantısını yaparken kafama takılan birkaç nokta var resimlerle beraber anlatacağım. Bilgileriniz dahilinde beni bu konuda aydınlatırsaniz çok sevinirim.
Öncelikle anakartimin linki ve bağlantı resimleri.
TUF Gaming serisi, en yeni AMD ve Intel® platformlarının temel unsurlarını saflaÅtırır ve bunları oyuna hazır özellikler ve kanıtlanmıŠdayanıklılıkla birleÅtirir. Askeri sınıf bileÅenler, yükseltilmiÅ bir güç çözümü ve kapsamlı soÄutma seçenekleri ile tasarlanan bu...
www.asus.com
XPG Invader kasa almıştım kasada kasanın altında ARGB şerit olduğunu okudum. Kasanın üzerinde butona bastıkca değişiyor. Bunun bağlantısını anakart üzerine nasıl yapacağım?
Resimlerde göründüğü gibi bir 2 tane 4 pin erkek 2 tane de 3 pin erkek var bir de güç bağlantısı var. LED'den gelen bir tane 3 pin dişi kablo ve beraberinde 3 pin erkek var.
Ayrı anakartim ASUS Aura Sync destekliyor, onunla kontrol edebilir miyim?
Arkadaşlar önceden bir rehberim vardı buradan ulaşabilirsiniz, ancak rehberi kısıtlı zamanda yapmamdan ve tecrübesiz olmamdan dolayı pek güzel olmadı. Şimdi gelin aşama aşama nasıl kasanın ön panelindeki ışıkları kontrolcü almadan kullanabileceğinizi göstereyim. Bütün aşamaları...
Hocam yani sata güç kablosu ile bağlantıyı yapıp, 3 pin disi ile erkeği birleştirecegim.? Yukarıdaki butondan da modlari değiştireceğim öyle mili kısa olarak?
Bir sorum daha var rwismde ki gibi kartımdan cpu fan haricinde 2 tane daha 4 pin fan girişi var. Ben ki gelen 2 fan da 3 pin girişi var bunları sağdan 1 boşluk kalacak şekilde takabilir miyim?