XPG klavye ışıkları anlık gidiyor

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
XPG Summoner mini kullanıyorum. Birçok çözüm aradım fakat bulamadım. Hiçbir şey çözmeme yardımcı olmadı. Steam'e her girdiğimde ışıklar milisaniyeliğine gidip geliyor. Epic Games'te yapmıyor bunu. Bu sorun klavyeye herhangi bir sorun verir mi? Çünkü ağırlıklı Steam'den oyun oynamaktayım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
XPG'nin sürücüsünü kullanıyorsanız ve klavyeye güncelleme yaptıysanız güncellemeyi geri alıp driverı silmeyi deneyin. Işıklar gidip geldiğinde USB takma çıkarma sesi geliyor mu?

XPG'nin sürücüsünü kullanıyorsanız ve klavyeye güncelleme yaptıysanız güncellemeyi geri alıp driverı silmeyi deneyin. Işıklar gidip geldiğinde USB takma çıkarma sesi geliyor mu?
Hocam sürücü indirmedim. Sese bakmadım. Ama şöyle bir şey biliyorum. Dün 2 kez usb port değiştirdim. 2 kez ışıklar gidip gelmişti. son çıkartıp taktığımda 2 kez gitmişti. İsterseniz sese bakarım.

Sadece Steam'e girince olması tuhaf. XPG'nin yazılımı sorunlu olduğu için güncelleme yaptığınızı varsaydım. Type-c girişinde problem olabilir diyeceğim ama bunun da Steam ile alakası yok. Eğer USB sesi geliyorsa bir algılama problemi olabilir. Farklı bir port deneyebilirsiniz.

3 tane boş portum var. Tekrardan çıkartıp bakayım. Ama bu sorun sürekli olursa klavyeye zararı olur mu. hayatımda aldığım en iyi klavye çünkü. İyi bakmam gerekiyor. 5 yıllık emektara geçmek istemiyorum bir daha.

Hocam zaten tak-çıkar yaparken ses gelmesi gerekmiyor mu ? (Windows takma-çıkarma sesi yani) farklı bir port denedim. Normal takma çıkarma sesi geldi yani. tak-çıkar yapa yapa bozulacak diye korkuyorum.

Işıklar gidip geliyor demişsiniz. Işıkların gidip gelmesi durumunda USB sesi duyuyor musunuz? Eğer ışıklar gidip geldiğinde USB sesi de duyuyorsanız bağlantı problemi olabilir. Farklı RGB modlarında da aynı durum oluyor mu?

Işıkların gidip gelmesi durumunda USB sesi duymuyorum her şey yerinde. Farklı RGB modlarında bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle olmaz diye düşünüyorum.

Belli tuş kombinasyonları ile modları değiştirebiliyor olmanız gerek. Başka bir modda deneyin. Eğer diğer modlarda olmuyorsa sizden kaynaklı bir durum yoktur. Klavyenin bir sorunu olduğunu da sanmıyorum, kısa bir video paylaşabilirseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Technopatın sıkıntılarından dolayı video atamıyorum. Farklı ışık modlarında farklı portlarda deneyeceğim peki zarar vermez değil mi klavyeye bunu yapmak ?

Technopatın sıkıntılarından dolayı video atamıyorum. Farklı ışık modlarında farklı portlarda deneyeceğim peki zarar vermez değil mi klavyeye bunu yapmak ?
Bir sorun olacağını sanmam. Klavyeyi güncelleyin diyeceğim ama dediğim gibi XPG'nin yazılımı en son berbat seviyedeydi. Uygulamayı kurmak bile XPG Summoner'i (Mini değil) devre dışı bırakıyordu. Şu anki durumu ne bilmiyorum. Eğer düzeldiyse güncelleme yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…