XPG klavye ışıkları anlık gidiyor

Bir sorun olacağını sanmam. Klavyeyi güncelleyin diyeceğim ama dediğim gibi XPG'nin yazılımı en son berbat seviyedeydi. Uygulamayı kurmak bile XPG Summoner'i (Mini değil) devre dışı bırakıyordu. Şu anki durumu ne bilmiyorum. Eğer düzeldiyse güncelleme yapabilirsiniz.
hocam bir şey gördüm. Farklı RGB modda yani yanıp sönme modunda (nefes alma-verme modu) iken USB çıkartıp tekrar taktığımda normal RGB moduna döndü. Yine dediğim gibi Sesler yerinde geldi. Bence bunun böyle olması normal mantıken. Herhalde sürücü olmadığı için sıfırlandı.

Takıp çıkardığınızda stok hale dönmesi normal. Çünkü herhangi bir yazılımla ayarlarınızı hafızaya almıyorsunuz.
Steame her girdiğimde tak-çıkar sesi duymuyorum. Gerçekten ilginç.

Tak çıkar sesi duymanız gerekmiyor zaten. Eğer duysaydınız anormal bir durum olurdu. Işıklarınız hâlâ gidip geliyormuş mu?
Evet hocam steame girdim yine aynı şey oldu. Şimdi Epiğe girdim bir şey olmadı.

Tuhaf. Dediğim gibi Prime yazılımını araştırıp düzeldiyse güncelleme yapabilirsiniz. Onun haricinde aklıma başka bir şey gelmiyor.
Prime yazılımı derken yani XPG yazılımı mı ? yani bu sorun benim için önemli değil önemli olan kalvyeye zarar verirmi vermez mi. Aslında tek soru bu.

Büyük ihtimalle bir zarar vermez.
Teşekkür ederim. Mantıken bir zarar vermez yani ama kendime inandıramıyorum. Zamanla alışırız böyle şeylere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı