XPG Kyber 750W alınır mı?

Bütçe
3500 TL

Matnoy

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB (2X8)
İşlemci
Ryzen 5 5600
@1Ryomen Sukuna hocam merhabalar, başka bir konuda Kyber PSU'yu bana da önermiştiniz bazı yabancı yorumlarında yük altında kapanma gibi sorunlardan bahsediyorlardı, acaba böyle bir sorunla karşılaştınız mı veya başka bir sıkıntısı var mı fan sesi gibi? Eğer öneriyorsanız bugün almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
@roxy1881 Hocam bilmiyorum belki de öyledir yabancı YouTuber video yorumlarında gördüm sorunlu olduğuna dair yorumları neyse sistemim =
Kasa Power Boost vk 1882b ATX.
PSU= 650W Power Boost bir PSU.
Anakart= ASUS Prime A520M-K.
GPU = ASUS RTX 3060 12 GB.
CPU = Ryzen 5 5600.
Hocam PSU alma amacım elimdekine güvenmemem almışken de geleceğe yönelik olsun isterim. Ayrıyeten yabancılarda bir kanal varmış tecblade mi ne test yapmışlar sanırım kötü sonuçlar tam anlamadım videoyu ama yorumlardan anladığım bu.

@roxy1881 Hocam bilmiyorum belki de öyledir yabancı YouTuber video yorumlarında gördüm sorunlu olduğuna dair yorumları neyse sistemim =
Kasa Power Boost vk 1882b ATX.
PSU= 650W Power Boost bir PSU.
Anakart= ASUS Prime A520M-K.
GPU = ASUS RTX 3060 12 GB.
CPU = Ryzen 5 5600.
Hocam PSU alma amacım elimdekine güvenmemem almışken de geleceğe yönelik olsun isterim. Ayrıyeten yabancılarda bir kanal varmış tecblade mi ne test yapmışlar sanırım kötü sonuçlar tam anlamadım videoyu ama yorumlardan anladığım bu.
XPG ile powerboost karşılaştırılmaz bile hocam. Ve öyle bir video bende görmedim. Atabilir misiniz? Bu arada yeni bir konu açmanız daha iyi olur yardımcı olmak için.

Bu güç kaynağı güvenilir mi? Zaten oturduğum bina çok sorunlu değil ancak almışken olası sorunları düşünerek alayım diyorum. Bir de bu fiyata daha iyisi var mı? Başka konularda herkes bir model önermiş, kafam iyice karıştı.

Not: Yusuf hocam, biraz tekrar baktım ancak kapanma olayı yokmuş. Belki de yanlış modele bakmışımdır veya bir iki taneye denk geldiysem onlara arızalı gelmiştir. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu güç kaynağı güvenilir mi? Zaten oturduğum bina çok sorunlu değil ancak almışken olası sorunları düşünerek alayım diyorum. Bir de bu fiyata daha iyisi var mı? Başka konularda herkes bir model önermiş, kafam iyice karıştı.

Not: Yusuf hocam, biraz tekrar baktım ancak kapanma olayı yokmuş. Belki de yanlış modele bakmışımdır veya bir iki taneye denk geldiysem onlara arızalı gelmiştir. 🙂
Evet güvenilir hocam. Dediğim gibi ben öyle bir test videosuna denk gelmedim. Muhtemelen farklı bir modele bakmışsın. Bu arada kasan nedir? Eğer kasana uyarsa deltada alınabilir.

Fan sesi biraz fazla ama iç bileşenleri kaliteli düzeyde.

Evet güvenilir hocam. Dediğim gibi ben öyle bir test videosuna denk gelmedim. Muhtemelen farklı bir modele bakmışsın. Bu arada kasan nedir? Eğer kasana uyarsa Delta'da alınabilir.

Fan sesi biraz fazla ama iç bileşenleri kaliteli düzeyde.

Kasa Power Boost vk 1882b ATX, peki hocam Kyber alsam üzer mi herkes farklı bir şeyler öneriyor diğer konularda, yani Delta kağıt üzerinde iyi duruyor ancak markası iyi mi? Ayrıca öbür arkadaşın dediği gibi fiyat neden buralarda 1000W Platinum ve full modüler?

B- Tier alınabilir.
Biraz fark verip B+ Tier High Power Performance FS HP1-S2850GD-F12S Gen5.1 850 W Power Supply alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı