XPG Precog S nasıldır?

Mikrofonu çöp. H2002D bakın derim.

Hocam konunun üzerinden çok geçmiş fakat konuya yeni bakan insanlar vardır diye söyleyim ben aldım mikrofunu denildiği kadar kötü değil ses net gidiyor karşıya bir ürünü almadan ya da intertten bakarak ses kayıtlarına çok daha farklı oluyor ben öneririm şahsen sadece ürün bana ağır geldi biraz.

Hocam konunun üzerinden çok geçmiş fakat konuya yeni bakan insanlar vardır diye söyleyim ben aldım mikrofunu denildiği kadar kötü değil ses net gidiyor karşıya bir ürünü almadan ya da intertten bakarak ses kayıtlarına çok daha farklı oluyor ben öneririm şahsen sadece ürün bana ağır geldi biraz.

XPG'den mi bahsediyorsunuz hocam? Bende almayı düşünüyorum ama emin olamadım.

Bende bugün bir konu açtım ama çoğu kişi ses kalitesine bir şey demesede mikrofon kalitesine çok kötü diyor.

Vallahi dostum yayıncı falan değilsen problem olmaz. Ben kullanıyorum arkadaşlarım mikrofondan rahatsız olmadılar şu ana kadar ses kayıttada kendimi dinliyorum. Bana ses normal geliyor ama internette birazcık test videolarına baktım. Evet o ses kayıtları çok daha farklı bir ses veriyor, gibime geldi ben kendi ses kaydımı dinlediğimde o kadar kötü bir ses gelmiyor bir de ayar çekersen bir problem kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı