Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #41 psychothinker dedi: Neyi kast ettiğini anlamadım, standart kablo. Genişletmek için tıkla... Klasik kablo olduğunu biliyorum sadece nasıl bir yapısı var merak ettim.
psychothinker dedi: Neyi kast ettiğini anlamadım, standart kablo. Genişletmek için tıkla... Klasik kablo olduğunu biliyorum sadece nasıl bir yapısı var merak ettim.
psychothinker Megapat Katılım 24 Şubat 2015 Mesajlar 672 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz (2.69 GHz) 16,0 GB RTX 3050Ti Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 18 Nisan 2021 #42 Capgras dedi: Klasik kablo olduğunu biliyorum sadece nasıl bir yapısı var merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ürün kutusundan bile kaliteli görünüşü var. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım. Olursa yorumumu güncellerim.
Capgras dedi: Klasik kablo olduğunu biliyorum sadece nasıl bir yapısı var merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ürün kutusundan bile kaliteli görünüşü var. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım. Olursa yorumumu güncellerim.
Capgras Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #43 psychothinker dedi: Ürün kutusundan bile kaliteli görünüşü var. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Olursa yorumumu güncellerim. Genişletmek için tıkla... Son olarak CPU 4+4 girişi olan kablonun boyu yeterli düzeyde mi?
psychothinker dedi: Ürün kutusundan bile kaliteli görünüşü var. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Olursa yorumumu güncellerim. Genişletmek için tıkla... Son olarak CPU 4+4 girişi olan kablonun boyu yeterli düzeyde mi?