XPG Pylon 750W 80+ Bronze alınır mı?

İlk ikisinin de güvenilir sitelerde satışı var. Sinerji zaten güvenilir bir site.

Bence bunu almalısınız.

Bunlardan biri attığınızdan daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Bu zamanda, bu fiyata alınır mı? Ya da daha iyi, 3000 TL'yi çok geçmeyen önerileriniz var mı? Bir de site güvenilir mi? Teşekkürler.
Alınır. C-tier'in en iyisidir(gold notu var, b-tier kabul ediliyor bir çok kaynakta), Cybenetics silver ve A sertifikaları vardır. Kendi fiyatına yakın olup, o PSU'dan daha iyisini görmedim. High power performance GD hariç.

@830039 Teşekkürler. Önerdiğiniz model bu mudur?

@Andar Han @Oreki Sizin de tavsiyeleriniz var mıdır?
Hayır hocam bu model. Stokta yok diyor, olanlar da 3.500 gibi fiyatlarda, bütçenize uyarsa. HIGH POWER 750w 80 Gold Performance Gd Hp1-j750gd-f12s 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol

XPG ana kapasitör japon, yan kapasitörler tayvan ve 8 korumalı. NZXT ve Corsair Tavyan çin karışık ve 6 koruma. O yüzden XPG dedim, nedenini de yazmış olayım. High power dediğim modeli alamazsanız XPG alabilirsiniz. Gigabyte'in üstteki modeli geri çağrıldı, elde kalanları eritiyorlar. Arkadaşlardan öneri varsa buyursunlar tabi, bildiklerimi söylüyorum.

Hayır hocam bu model. Stokta yok diyor, olanlar da 3.500 gibi fiyatlarda, bütçenize uyarsa. HIGH POWER 750w 80 Gold Performance Gd Hp1-j750gd-f12s 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol

XPG ana kapasitör japon, yan kapasitörler tayvan ve 8 korumalı. NZXT ve Corsair Tavyan çin karışık ve 6 koruma. O yüzden XPG dedim, nedenini de yazmış olayım. High power dediğim modeli alamazsanız XPG alabilirsiniz. Gigabyte'in üstteki modeli geri çağrıldı, elde kalanları eritiyorlar. Arkadaşlardan öneri varsa buyursunlar tabi, bildiklerimi söylüyorum.
Teşekkür ederim. Ben de baya bir araştırdım ve en son XPG kaldı mantıklı olan. 1 yıl önce de başka bir arkadaşım almıştı 650W olan modelini, o yüzden de aklımdaydı zaten.

Teşekkür ederim. Ben de baya bir araştırdım ve en son XPG kaldı mantıklı olan. 1 yıl önce de başka bir arkadaşım almıştı 650W olan modelini, o yüzden de aklımdaydı zaten.
Rica ederim, 550w olanı bir sisteme 750w olanı da bir başka sisteme biz de kullandık. Birisi 2 yıl diğeri 1 yıldır misler gibi çalışıyor. Başka modele karar vermezseniz XPG'den yana şüpheniz olmasın. Zaten Adata'da güveniyor ki garantisini 3 yıldan 5 yıla uzattı pylon modellerin.

Corsair Tavyan çin karışık ve 6 koruma

Corsair CX 750 siyah etiketin iç yapı bilgilerine nereden ulaştınız? Bir önceki gri etiketli olan dediğiniz şekilde değildi bu arada ve Pylon ile yarışabilecek bir modeldi.

Gamer Nexus testlerinde patlayan kronik sorunlu bir model hocam.

Bu halledileli çok oldu. Ayrıca P750GM bazı test verilerinde (misal hold up süresi ve geçici yanıt performansı) Pylon 750W modelinden daha iyi performans veriyor.

Pylon 750W güzel model de 2900 TL verilir mi? Emin değilim. Biraz uygundan halletme adına şu bile tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı