XPG Pylon 750W 80+ Bronze alınır mı?

Corsair CX 750 siyah etiketin iç yapı bilgilerine nereden ulaştınız? Bir önceki gri etiket dediğiniz şekilde değildi bu arada ve Pylon ile yarışabilecek bir modeldi.

Bu halledileli çok oldu.

Pylon 750W güzel model de 2900 TL verilir mi? Emin değilim. Biraz uygundan halletme adına şu bile tercih edilebilir.

Hocam göz ucuyla reddit'te ingilizce seri numarası ve materyal yazdığımda birkaç kişinin ana kapasitör tayvan yan kapasitörler belli değil, çin olabilir şeklinde yorumlarını okudum. Doğrudur değildir çok emin değilim fakat XPG'den emin olduğum için önerdim.

Gigabyte S/N From SN20243G001301'den SN20453G025430'a kadar çağrıldığını biliyorum, yeni seriler düzeltilmiş olsa bile arkadaşa risk aldırmak doğru gelmedi.

2900 bana da uygun gelmedi, ince hesap 2100 liraya satıyordu sanırım geçen haftalarda lakin diğer önerilere güvenemedim. Attığınız high power konusunda bilgim yok, iyi diyorsanız iyidir.

Hocam göz ucuyla Reddit'te İngilizce seri numarası ve materyal yazdığımda birkaç kişinin ana kapasitör Tayvan yan kapasitörler belli değil, Çin olabilir şeklinde yorumlarını okudum. Doğrudur değildir çok emin değilim.

Benim de bilgim yok, dogru da olabilir. Önünüze bir inceleme denk gelmiştir. Öğrenme adına sormuştum. O model için şimdilik bir şey söylemek pek de doğru değil sanırım.

High Power Elite, DeepCool PK-D, NZXT C Bronze (konuda olan sabit kablolu) MSI A-BN benzer seviyede modeller. Pylon ise dediğiniz gibi biraz daha iyi, aradaki farkı ödemek alıcının tercihi tabii.

Benim de bilgim yok, dogru da olabilir. Önünüze bir inceleme denk gelmiştir. Öğrenme adına sormuştum. O model için şimdilik bir şey söylemek pek de doğru değil sanırım.

High Power Elite, DeepCool PK-D, NZXT C Bronze (konuda olan sabit kablolu) MSI A-BN benzer seviyede modeller. Pylon ise dediğiniz gibi biraz daha iyi, aradaki farkı ödemek alıcının tercihi tabii.
Teşekkürler yorumlarınız için. Arkadaş okuyordur, kendir kararı. Ben de yanlış yönlendirmemiş olduğuma sevindim.

O zaman Pylon alacağım gibi. Teşekkürler yardımlarınız için.

Zalman ZM600-LE kullanan biri olarak zaten çoktandır değiştirmem gerekiyordu aslında ama...🫠 Ses konusunda da bir azalma yaşanır diye düşünüyorum.
Sessiz modellerden, fanı slave değil hidrolik. 650w modelinde coil whine şikayeti duymuştum lakin biz 550w ve 750w olanlarında yaşamadık.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Site hakkında bilgi almak isteyen olursa diye güncelleme yapayım. Cumartesi sipariş verdim ve haftasonuna yakalandım doğal olarak. Pazartesi kargolandı ve Salı günü elime geçti. Sadece taksit seçeneği olmaması en büyük eksiklik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı