Sizi görmüşken sorayım hocam, XPG Pylon almayı düşünüyordum ancak biraz daha vererek Core Reactor almaya karar verdim, mantıklı bir hareket mi?Tamamdır, stoklar düzeldiğinde konu açarsanız ortaya güzel bir sistem çıkar.
Sizi görmüşken sorayım hocam, XPG Pylon almayı düşünüyordum ancak biraz daha vererek Core Reactor almaya karar verdim, mantıklı bir hareket mi?Tamamdır, stoklar düzeldiğinde konu açarsanız ortaya güzel bir sistem çıkar.
Teşekkürler hocam, Core Reactor alıp işi garantiye almak daha mantıklı gibi duruyor.Bütçeniz varsa Core Reactor çok daha iyi tabii ki.
Kıyaslamak isterseniz:
![]()
XPG Pylon PSU alınır mı?
Genel Modülerlik Modüler değil Verimlilik sertifikası 80+ Bronze Garanti 3 yıl Korumalar Aşırı Gerilim Koruması Düşük Gerilim Koruması Aşırı Güç Koruması Aşırı Akım Koruması Kısa devre koruması Aşırı Sıcaklık Koruması Korumalar ve özellikleri Güç 12V...forum.shiftdelete.net
XPG Core Reactor 650W PSU nasıldır?
Daha önce 750W modeli için bir konu açmıştım, 650W modelini de sıkça tavsiye ettiğimiz için onun hakkında da bir konu açmak istedim, aralarında bazı farklar var. XPG Core Reactor 650W: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç...www.technopat.net
İşi garantiye almak.
Üst seviye bir ürün almak daha iyi olur diye düşünüyorum, aralarında aman aman bir farkta yok. Cevabınız için teşekkürler.Hocam, her ürün sorun çıkartabilir, yani garanti edemem.
Ama üst seviye ürünlerde daha düşük bir ihtimal doğal olarak.
Aynı şekilde düşünüyorum.Modüler ve gold olması bile yeterli ki diğer özellikler bakımından da üstün. İyi yapmışsınız.
Eğer denek olmak istiyorsanız XPG pylon alabilirsiniz.![]()
. Bomba sanıyorsunuz galiba. Ürünü araştırmanızı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.