Alcatraz53 Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #1 SSD veya HDD modeli 1TB XPG Spectrix S40 G Anakart ASrock B550 PG Riptide Yeni aldığım 1TB XPG Spectrix S40 G Microsoft Storage Spaces görünüyor. RGB'sini kontrol edemiyorum. SSD Samsung Magician ve Adata Toolbox uygulamasında görünmüyor. Sistemde kullandığım ikinci SSD. İlk SSD 970 EVO tüm detayları ile görünüyor. Anakartım ASRock B550 PG Riptide. Adata Ultra M.2 kısmına takılı. BIOS yeni güncellendi. İyi Sosyaller.
Yeni aldığım 1TB XPG Spectrix S40 G Microsoft Storage Spaces görünüyor. RGB'sini kontrol edemiyorum. SSD Samsung Magician ve Adata Toolbox uygulamasında görünmüyor. Sistemde kullandığım ikinci SSD. İlk SSD 970 EVO tüm detayları ile görünüyor. Anakartım ASRock B550 PG Riptide. Adata Ultra M.2 kısmına takılı. BIOS yeni güncellendi. İyi Sosyaller.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 22 Ekim 2022 #2 Windows disk yönetiminin ekran görüntüsünü atın. Artı 0 Eksi
KS KS Alcatraz53 Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #3 Amanita dedi: Windows disk yönetiminin ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... Disk 3 yazan XPG Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Windows disk yönetiminin ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... Disk 3 yazan XPG
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 22 Ekim 2022 #4 Disk burada görünüyor. Sorunsuz çalışması lazım. Eğer içinde önemli bir şey yoksa sağ tıklayıp formatlamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Disk burada görünüyor. Sorunsuz çalışması lazım. Eğer içinde önemli bir şey yoksa sağ tıklayıp formatlamayı deneyebilirsin.
KS KS Alcatraz53 Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #5 Amanita dedi: Disk burada görünüyor. Sorunsuz çalışması lazım. Eğer içinde önemli bir şey yoksa sağ tıklayıp formatlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Disk çalışıyor ancak belirtilen programlarda görünmüyor. RGB kontrolünü yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Disk burada görünüyor. Sorunsuz çalışması lazım. Eğer içinde önemli bir şey yoksa sağ tıklayıp formatlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Disk çalışıyor ancak belirtilen programlarda görünmüyor. RGB kontrolünü yapamıyorum.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 22 Ekim 2022 #6 RGB kontrolü belirtilen programlarla yapılmıyor zaten. Not Found XPG RGB controller'ı indirmelisin. Artı 0 Eksi
KS KS Alcatraz53 Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #7 Amanita dedi: RGB kontrolü belirtilen programlarla yapılmıyor zaten. Not Found XPG RGB controller'ı indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Onuda indirdim ancak işe yaramıyor. Diske sağ tıklayıp özellikler dediğimde Microsoft Storage Spaces olarak görünüyor ancak diğer disklerde kendi isimleri yazıyor. Artı 0 Eksi
Amanita dedi: RGB kontrolü belirtilen programlarla yapılmıyor zaten. Not Found XPG RGB controller'ı indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Onuda indirdim ancak işe yaramıyor. Diske sağ tıklayıp özellikler dediğimde Microsoft Storage Spaces olarak görünüyor ancak diğer disklerde kendi isimleri yazıyor.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 22 Ekim 2022 #8 Format atar mısın dediğim gibi NTFS olarak? Verilerini yedeklemeyi unutma. Artı 0 Eksi
KS KS Alcatraz53 Kilopat Katılım 12 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #9 Amanita dedi: Format atar mısın dediğim gibi NTFS olarak? Verilerini yedeklemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... maalesef işe yaramadı Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Format atar mısın dediğim gibi NTFS olarak? Verilerini yedeklemeyi unutma. Genişletmek için tıkla... maalesef işe yaramadı