mufo
Hectopat
- Makaleler
- 1
Samsung 5 çekirdek 8kanal iken XPG çift çekirdek 8 kanal. Ayrıca Samsung DRAM'e sahip.
Yani hocam ne demek oluyor bu?
Samsung 5 çekirdek 8kanal iken XPG çift çekirdek 8 kanal. Ayrıca Samsung DRAM'e sahip.
Sorunsuz anlaminda söylemiştim ama neyse.Hocam 970 EVO işlemci değil ve rakibi var.
Samsung daha iyi demek oluyor.Yani hocam ne demek oluyor bu?
Ben S40G kullanıyorum ve memnunum. Fakat en mantıklı olanı 970 EVO Plus almanız olur.
Garantisi nasıl sallanıyormuş? Bende de XPG SSD var ama ne kutu ne de fatura var. Ondan soruyorum.
SSD karşılaştırmada sadece Samsung'un sahip olduğunu gördüm. Kişisel bir karşılaştırma idiS40G'de de DRAM var. Dediğim gibi tavsiyem 970 EVO Plus olur.
Sizce RGB'si güzel durmuyor mu?
Bilmiyorum ama öğrenince sana da yazarım.
Açıkçası işin birazcık yazılım tarafına da bakarsak Samsung daha mantıklı duruyor. Adata pek tercih edilmemesi gereken bir SSD üreticisi. Haber vermeden SSD'nin özelliklerini değiştirip daha kötü kontrolcü ve NAND koyan bir firmadan bahsediyoruz. Yazılım işinde de Adata iyi bir firma değil. Samsung Magician ve NVMe sürücüleri kat kat daha başarılı. 970 EVO bence daha mantıklı olur. 970 EVO'nun sınıfı "a-", XPG S40G'nin sınıfı "b+". Yani 970 EVO bir tık daha üst sınıfta ve kaliteli.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.