XPG Spectrix D50 8 GB 3200MHz DDR4 RAM overclock

Evet yüklü Bannerlord ve Gta 5 var ağır oyun olarak
İki oyunu da HWiNFO'daki Sensors sekmesi açık bir şekilde 15'er dakika oynar mısın? Oyunlardan çıktığında "Windows Hardware Errors (WHEA)" sekmesinin yine 0 olduğundan emin ol.

İki oyunu da HWiNFO'daki Sensors sekmesi açık bir şekilde 15'er dakika oynar mısın? Oyunlardan çıktığında "Windows Hardware Errors (WHEA)" sekmesinin yine 0 olduğundan emin ol.
Elektrik gitti hocam şuan da. Bu testten sonra da yapmam gereken birşey var mı peki eğer bir sıkıntı yoksa ?

Hayır hocam yok. Bir sıkıntı olmazsa %99 stabil diyebiliriz.
Hocam merhabalar, testleri yapmak için bilgisayarı açmak istedim fakat güç düğmesine bastım ramin ışığı yandı söndü sonra kapandı. Ardından tekrar denedim ve hiç tepki vermedi. 2-3 kere denedim yine tepki yok. Güç kaynağının anahtarını açıp kapadım otomatik olarak kendi açıldı.

Hocam merhabalar, testleri yapmak için bilgisayarı açmak istedim fakat güç düğmesine bastım ramin ışığı yandı söndü sonra kapandı. Ardından tekrar denedim ve hiç tepki vermedi. 2-3 kere denedim yine tepki yok. Güç kaynağının anahtarını açıp kapadım otomatik olarak kendi açıldı.
Elektrik gitti demiştin, ondan dolayı olmuş olabilir. Emin değilim. RAM overclock yüzünden mi oldu yoksa elektriğin gittiği için mi oldu arada kaldım üst üste denk geldiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı