- Makaleler
- 51
Bugün DA Forum'da bir arkadaş bu soruyu sormuştu, ona cevap vermişken burada da konu açayım dedim.
Starker, XPG'nin birkaç ay önce piyasa sürdüğü, Türkiye'de henüz satışa çıkmamış bir Mid-Tower kasa.
Ön taraf mesh değil ama kapağın altında manyetik toz filtresi var.
Biri egzoz, biri önde olmak üzere 2 adet fan ile geliyor. Egzoz fan ARGB. Kasanın ön tarafında da ARGB şeritler bulunuyor. Fiyatı belli değil ama 500-700TL civarında satılır diye düşünüyorum.
Starker'ın Türkiye'ye geliş tarihi için XPG Türkiye Instagram hesabına mesaj attım ve bu cevabı aldım;
www.instagram.com
Starker, XPG'nin birkaç ay önce piyasa sürdüğü, Türkiye'de henüz satışa çıkmamış bir Mid-Tower kasa.
Ön taraf mesh değil ama kapağın altında manyetik toz filtresi var.

Biri egzoz, biri önde olmak üzere 2 adet fan ile geliyor. Egzoz fan ARGB. Kasanın ön tarafında da ARGB şeritler bulunuyor. Fiyatı belli değil ama 500-700TL civarında satılır diye düşünüyorum.
Starker'ın Türkiye'ye geliş tarihi için XPG Türkiye Instagram hesabına mesaj attım ve bu cevabı aldım;

XPG Türkiye | Gaming | PC (@xpg_turkiye) • Instagram photos and videos
1,973 Followers, 79 Following, 654 Posts - See Instagram photos and videos from XPG Türkiye | Gaming | PC (@xpg_turkiye)