Şahin56 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #31 cany98 dedi: Ben maksimum 2.000-2.500 TL bandında bir mekanik arayışındayım ama galiba bunu alacağım mantıklı duruyor. Önerilere açığım bu arada. Genişletmek için tıkla... Bende o fiyatlara çıktım bugün bu klavyeyi görünce araştırdım hoşuma gitti sipariş verdim inşallah pişman olmam.
cany98 dedi: Ben maksimum 2.000-2.500 TL bandında bir mekanik arayışındayım ama galiba bunu alacağım mantıklı duruyor. Önerilere açığım bu arada. Genişletmek için tıkla... Bende o fiyatlara çıktım bugün bu klavyeyi görünce araştırdım hoşuma gitti sipariş verdim inşallah pişman olmam.
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 23 Haziran 2023 #32 XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr XPG Summoner Silver, Red Switch 1399 TL.
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr XPG Summoner Silver, Red Switch 1399 TL.
Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #33 Mükemmel fiyat.
Csbuffer91 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #34 ıOğuz dedi: Hocam pudding versiyonunu merak ettim, müsait bir vakitte paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... ıOğuz dedi: Hocam pudding versiyonunu merak ettim, müsait bir vakitte paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kullanmış olduğum keycapler. Amazon.com.tr geçen sene güzel bir indirim denk gelmişti 75 liraya almıştım.
ıOğuz dedi: Hocam pudding versiyonunu merak ettim, müsait bir vakitte paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... ıOğuz dedi: Hocam pudding versiyonunu merak ettim, müsait bir vakitte paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et kullanmış olduğum keycapler. Amazon.com.tr geçen sene güzel bir indirim denk gelmişti 75 liraya almıştım.
Solo il GALA Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 201 24 Haziran 2023 #35 Red Switch ile Silver Switch arasındaki fark nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #36 Solo il GALA dedi: Red Switch ile Silver Switch arasındaki fark nedir? Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Silver daha sessiz ve daha hassas, yanlış tuşa basma ihtimalin yüksek. Red tavsiye ederim. Bunların haricinde Brown daha iyi bana göre.
Solo il GALA dedi: Red Switch ile Silver Switch arasındaki fark nedir? Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Silver daha sessiz ve daha hassas, yanlış tuşa basma ihtimalin yüksek. Red tavsiye ederim. Bunların haricinde Brown daha iyi bana göre.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 25 Haziran 2023 #37 AOC GK 500'den geçmeye değer mi?
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #38 Kankalar 2016 dan beri logitech g 103 kullanıyordum yıkarken bozuldu. Bu klavye abartıldığı kadar sağlam mı alayım mı?
Kankalar 2016 dan beri logitech g 103 kullanıyordum yıkarken bozuldu. Bu klavye abartıldığı kadar sağlam mı alayım mı?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #39 Hiken dedi: AOC GK 500'den geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Hasan Futbol dedi: Kankalar 2016'dan beri Logitech G 103 kullanıyordum yıkarken bozuldu. Bu klavye abartıldığı kadar sağlam mı alayım mı? Genişletmek için tıkla... Abartıldığı kadar sağlam değil bence. Switch'lerinde yay sesi olsun, spacesinde şık şık ses olsun, yazılımı olsun berbat.
Hiken dedi: AOC GK 500'den geçmeye değer mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Hasan Futbol dedi: Kankalar 2016'dan beri Logitech G 103 kullanıyordum yıkarken bozuldu. Bu klavye abartıldığı kadar sağlam mı alayım mı? Genişletmek için tıkla... Abartıldığı kadar sağlam değil bence. Switch'lerinde yay sesi olsun, spacesinde şık şık ses olsun, yazılımı olsun berbat.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Haziran 2023 #40 Yigithan Yildirim dedi: Değer. Abartıldığı kadar sağlam değil bence. Switch'lerinde yay sesi olsun, spacesinde şık şık ses olsun, yazılımı olsun berbat. Genişletmek için tıkla... Metal kasa, sağlam. Yazılımla ilgili problem ne anlamadım? Hem blue hem red switchini kullanıyorum. RGB'ler nasıl ayarlarsan öyle kalıyor yazılımla ilgili nasıl bir problem var anlamadım. Bendekilerde yay sesi yok.
Yigithan Yildirim dedi: Değer. Abartıldığı kadar sağlam değil bence. Switch'lerinde yay sesi olsun, spacesinde şık şık ses olsun, yazılımı olsun berbat. Genişletmek için tıkla... Metal kasa, sağlam. Yazılımla ilgili problem ne anlamadım? Hem blue hem red switchini kullanıyorum. RGB'ler nasıl ayarlarsan öyle kalıyor yazılımla ilgili nasıl bir problem var anlamadım. Bendekilerde yay sesi yok.