Elektronik XPG Summoner 1399 TL!

Kesinlikle.

Yay sesi sorunu degil mi?

Yay sesi değil sanırım. Klavyeye vuruş sesi. Yay sesleri W, A, S, D gibi tuşlarda olabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dün gece sitede öylesine gezinirken fiyatını görünce bende inanmamıştım ve hemen satın aldım. Bu fiyat bandında Rampage klavyeler varken XPG Summoner'ı 1399 TL almak bedava resmen. Sakın kaçırmayın.

Klavye güzel, yazılımı berbat. XPG servisi de yok gibi bir şey; hiçbir şekilde iletişim kuramadım. İnstagram sayfaları da sabredin deyip durdu. Alt 2 sıradaki tuşlar bir sola kaydı. X'e basınca Z basıyor, Space basınca Alt basıyor gibi. Ancak XPG prime uygulamasında tuş bazında renk atayınca yapıyor. Default modda öyle bir sorun yok. Bu bahsettiğim sorun FN+ESC basılı tutup klavyeyi resetleyince düzeliyor. Alacaklara hayırlı olsun, malzeme kalitesi iyi. Hatta piyasaların değişim hızına göre şu an gayet hesaplı. Aylar öncesinde 1250 TL'ye almıştım.

1 senedir kullanıyorum Taş gibi klavye.aldıktan bir süre sonra puddin keypad aldım çok şık duruyor farklı bir hava kattı. yay sesi bende yok. Ellerinizden öper oğlanı bazen klavyenin üstünde görüyorum ses etmiyorum. Eksiklerini gelirsek bilekliğinin kenarlarında kavlamalar oldu daha dayanıklı bir malzeme kullanılabilirdi.
Bir de sağ üstteki numlock capslocl tuşları açık olduğunda yanan ışığı çok kuvvetli deniz feneri gibi oluyor. karanlıkta rahatsız ettiği için siyah bant çektim üstüne. Fiyatı bugünün şartlarına göre güzel kaçırmayın derim.

1 senedir kullanıyorum Taş gibi klavye.aldıktan bir süre sonra puddin keypad aldım çok şık duruyor farklı bir hava kattı. yay sesi bende yok. Ellerinizden öper oğlanı bazen klavyenin üstünde görüyorum ses etmiyorum. Eksiklerini gelirsek bilekliğinin kenarlarında kavlamalar oldu daha dayanıklı bir malzeme kullanılabilirdi.
Bir de sağ üstteki numlock capslocl tuşları açık olduğunda yanan ışığı çok kuvvetli deniz feneri gibi oluyor. karanlıkta rahatsız ettiği için siyah bant çektim üstüne. Fiyatı bugünün şartlarına göre güzel kaçırmayın derim.
Hocam pudding versiyonunu merak ettim, müsait bir vakitte paylaşırsan sevinirim.

Yay sesi değil sanırım. Klavyeye vuruş sesi. Yay sesleri W, A, S, D gibi tuşlarda olabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Stabilerlere flaster kesip yapıştırılırsa büyük ölçüde azalır.

Bu video gibi fakat beyaz flaster kullanarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı