XPG Summoner alınır mı?

Bende almayı düşünüyordum incehesap.com'u aradım ve enter tuşunun büyük olmadığını öğrendim. Kutuyu açtığınızda resmini paylaşabilirmisiniz. Çok kararsız kaldım enter tuşundan dolayı siparişten vazgeçtim.

Edit : Videolarda görünenler hep blue switch. Red switchler aynı tuş düzeninde gelmeyebilir.

Hadi ya vallahi inşallah öyle bir şey olmaz. Videoda kutu kücük enter ama çıkan büyük enter. İnşallah İncehesap kutuya bakarak böyle bir cevap vermiştir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaklaşık iki aydır bilek destekli, red switchli klavye arıyordum sosyalde denk geldim direk aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

Olabilir bilemiyorum bende internette alan var mı bulamadım hiç. Gelince rica etsem görüntü atar mısın ya da söyleyebilir misin nasıl geldiğini bende ona göre ya AOC GK500 sipariş edeceğim ya da XPG.

Olabilir bilemiyorum bende internette alan var mı bulamadım hiç. Gelince rica etsem görüntü atar mısın ya da söyleyebilir misin nasıl geldiğini bende ona göre ya AOC GK500 sipariş edeceğim ya da XPG.

Geldiğinde görsel olarak yüklerim.

Bende sipariş ettim biraz önce. Bugün kargoya verilir yarında elime ulaşır diye düşünüyorum. Herkese cevapları için teşekkür ederim.
incideki red switchli olanı mı sipariş ettiğiniz hocam?
edit: imla
kutuya bakarak vermişlerdir cevabı büyük ihtimalle
@mimcay hocam sizde mi inceden sipariş geçtiniz?

Son düzenleme:
Geldiğinde görsel olarak yüklerim.
Ürün geldi mi size? Bana mavi switch göndermişler acaba durum sizde de aynı mı?

Düzenleme: Değişim talebi oluşturdum, ya benim şansıma ya da ince ürün bilgilerini yanlış girdi zira inceden başka hiç bir yerde bu klavyenin red switchlisi yok.

Son düzenleme:
Ürün geldi mi size? Bana mavi switch göndermişler acaba durum sizde de aynı mı?
Yok artık klavye Türkçe mi gelecek diye beklerken mavi switch çıktı birde. Sipariş vermiştim iptal mi etsem kargoya verilmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…