XPG Summoner alınır mı?

Bence XPG Summoner bu klavyeden daha iyi ama sonuçta karar sizin ben şu an deneme aşamasındayım şu anlık memnunum.
Onda hem fikirim ama mavi switch herkesin seveceği bir şey değil ne yazık ki.

Düzenleme: Hali hazırda elimde olan bozuk G910 ile yetineceğim şu anlık.

Arkadaşlar güncelleme yapayım istedim.

Klavyeden çok memnunum ayrıca Blue Switch hoşuma gitti herkese öneririm bu klavyeyi.

Bende bu klavyeden alacağım ama red veya Silver Switch var hangisi daha iyi izce.

güncel olarak yazıyorum şuan çok pahalı ve dünyanın en boktan klavyesi olabilir 2 kere başıma geldi klavyeye güncelleme geliyor yapıyorsun ve tüm tuşların yeri değişiyor daha sonra internette eski sürümünü arayıp bulman lazım yani güncelleme ile nasıl kalvyeyi bozabilirler anlamış değilim

Donanım anlamında gömmek pek doğru değil bence, bilek desteği haricinde sağlam bir klavye. Ancak yazılım konusunda berbatlar; tuşları orijinal haline getirmek için FN + ESC basılı tutunca klavye sıfırlanıyor ancak Canvas'daki tuş renk ayarları sabit kalıyor. Ama bunu her bilgisayar açıldığında yapmak gerekiyor...

İlave:
Uygulamasız kullanırken sorun hiç yok.

Hocam merhaba, klavyeden hala memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…