XPG Summoner bilek desteğinin soyulması garanti kapsamına girer mi?

Makaleler
2
XPG Summoner adlı klavyeyi aldım. Oldukça da memnunum ama bilek desteği sandığımdan çok daha hızlı soyulmaya başladı. Bilek desteğinin tam çerçeveye değen yerlerinden soyulmaya başladı. Üstelik çok da az kullanmama rağmen. Yeterince büyümeden bir şeyler yapmak istiyorum. Acaba bu garanti kapsamına girer mi?

Normalde girmesi lazım. Ben 5 seneden fazladır aynı tip yumuşak bilek desteğine sahip klavye kullanıyorum daha hiç soyulma olmadı. Soyulma da bir kere başlayınca devamı hızlı geliyor haklısın, oyuncu koltuklarında da böyle.

Fotoğrafını çekip, şikayetini yazarak servisine mail at bakalım ne diyecekler.

Normalde girmesi lazım. Ben 5 seneden fazladır aynı tip yumuşak bilek desteğine sahip klavye kullanıyorum daha hiç soyulma olmadı. Soyulma da bir kere başlayınca devamı hızlı geliyor haklısın, oyuncu koltuklarında da böyle.

Fotoğrafını çekip, şikayetini yazarak servisine mail at bakalım ne diyecekler.
Servis olarak aldığım siteye mi yazayım yoksa direkt XPG'nin sitesine mi yazayım sizce ?

Servis olarak aldığım siteye mi yazayım yoksa direkt XPG'nin sitesine mi yazayım sizce ?

Aldığın site distrbitür ise oraya yaz fakat N11, Hepsiburada gibi rastgele satıcılardan aldıysan onlar ilgilenmezler. XPG'ye de yazabilirsin.

Gaminggentr'den almıştım. Distrbitür olduğunu sanmıyorum. En iyisi XPG'ye yazayım ama Türkiye için destek sistemi olduğunu sanmıyorum.

Gaminggentr'ye yaz büyük ihtimalle bize gönderin servisine yollarız derler. Baktın herkes yan çiziyor, kullanıcı hatası falan çekiyor o zaman XPG'nin kendisine tüm derdini anlatırsın.

Gaminggentr'ye yaz büyük ihtimalle bize gönderin servisine yollarız derler. Baktın herkes yan çiziyor, kullanıcı hatası falan çekiyor o zaman XPG'nin kendisine tüm derdini anlatırsın.

Maalesef bir şey yapmıyorlarmış.

1671800461216.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı