XPG Summoner bilek desteğinin soyulması garanti kapsamına girer mi?

Merhaba konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. XPG red Switch aldım bende soyulcak gibi duruyor. Siz herhangi bir çözüme ulaşabildiniz mi?

Maalesef hayır. Garanti kapsamına girmiyormuş. Hafif soyulmuş bir şekilde duruyor. Çok ellemiyorum soyulmuş yeri. Bu arada klavye çok iyi gerçekten çok memnunum. Hayırlı olsun size de.

Maalesef hayır. Garanti kapsamına girmiyormuş. Hafif soyulmuş bir şekilde duruyor. Çok ellemiyorum soyulmuş yeri. Bu arada klavye çok iyi gerçekten çok memnunum. Hayırlı olsun size de.

Teşekkürler. Klavye gerçekten çok iyi. Tek sorun yazılım desteği çok zayıf. Yazılımı yüklememle silmem bir oldu. Yazılım tarafından ışıklandırma ayarı yapıyorum. Bilgisayar kapanıp açılınca her şey başa dönüyor. Dayanamadım direk sildim.

3.5 yıldır kullanıyorum aynı sorun bende de uzun zamandır vardı, dün sol üst kısımda soyulma başladı. Destekte alamayacağız galiba, nolacak bu bilek desteği şimdi ? Ben kaplama yapayım tekrardan desem, ne malzeme kullanmam gerekir acaba.

Gerçekten güzel bir klavye ama yazılım olarak üzmüştü, şimdi de bu üzüyor..

Soyulma git gide büyümeye başlamıştı, ilk olarak üstteki suni deri yüzeyi soyarak alttaki kumaş ile kullandım. Fakat o şekilde kullanmak pek hoşuma gitmedi, arkası yapışkanlı alkantara kumaş aldım o şekilde kaplayıp kullanmaya başladım. Birkaç gündür kullanıyorum, fena olmadı.
Uzun kullanımda bir sıkıntı çıkaracak mı bakacağız ona da :)
xpg klavye destek.jpg

Dosya Ekleri

• xpg klavye.jpg
    xpg klavye.jpg
    366,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı