XPG Summoner Cherry MX Blue vs Apex 5

Standart bir mouse'un klik sesinin yaklaşık 2 katı büyüklüğünü ve yaklaşık 1.5 katı kadar daha tok bir ses düşünün, işte öyle bir Switch yapısına sahip Blue modeli. İlk başta eğlenceli geliyor ancak oyunlarda mikrofondan bile duyulduğu için küfür yiyebiliyorsunuz 😂

Aşağıda paylaştığım aralıklar, gürültüye göre vücut reaksiyonlarını belirten ölçüt standartları, sen o odada nasıl yaşıyorsun arkadaş 😂

30-65 db: rahatsızlık ve uyku bozukluğu.
65-90 db: solunum hızlanması ve kalp atışının değişimi.
90-120 db: metabolizmada bozukluk, baş ağrısı
120-140 db: iç kulakta bozukluk.
Hocam bizim bina anayol kenarı ses, gürültü eksik olmaz :D Çok sessiz bir ortama girince içim sıkılır. Pandemi döneminde Cezaevinde çalışırken 36 saat nöbet yazmışlardı geceleri sessizlikten rahatsız olurdum telefon da yasaktı bize

Klavye çok hoş görünüyor tek eksiği ses tekerleği gibi oda olsa direkt alırdım biraz şansını zorlamak gibi olacak ama ses tekerleği olan bir model var mı öneri olarak :D

Summoner'ın red Switch olan modeli de var, mavi gibi çatır çutur değil gayet sakin sesli bir yapıya sahip. Şu anda stoklarda olmayabilir ancak acelen yoksa beklemeni tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve hissiyatından sesine kadar her şeyiyle kaliteli bir ürün. Summoner almadan önce Apex 5 modeline de çok bakınmıştım, test etme şansım da oldu. Mekanik hissiyatlı da olsa hibrit membran bir klavye olduğu için pek ısınamadım. Kalitesiz değil ancak aynı fiyatlara daha iyi ürünler bulabilmeniz mümkün.

Beklesemde o sırada fiyatı artar diye çekiniyorum :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı