XPG Summoner Cherry MX red Switch alınır mı?

MustiWastika

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda fiyatı 1700'e çıkmış fakat çok övülen bir klavye, forumlarda yazılım dışında sorununu görmedim. Kullananlar aydınlatabilir mi alınır mı? Ve ne gibi sorunları var? Videolarda gördüğüm kadarıyla mükemmel duruyor çünkü.

Selamlar, 1.5 yıldır mavi switch olanını kullanıyorum. Genel olarak memnunum, bir iki tuşunda yay sesi geliyor. Bendeki asıl sorun ses açma kapatma tekerleği biraz bozuldu gibi. Yukarı kaydırıyorum aşağı iniyor, aşağı kaydırıyorum yukarı çıkıyor ses.

Yaklaşık 2 yıl kadar mavi switch modelini kullandım ve tek şikayetim 2 yılın sonunda bilek desteğindeki soyulmaydı. Gayet sağlam ve kaliteli bir üründür. Tavsiye ederim. (Yazılımı berbat durumda ama hiç ihtiyaç duymadım.)

Selamlar, 1.5 yıldır mavi switch olanını kullanıyorum. Genel olarak memnunum, bir iki tuşunda yay sesi geliyor. Bendeki asıl sorun ses açma kapatma tekerleği biraz bozuldu gibi. Yukarı kaydırıyorum aşağı iniyor, aşağı kaydırıyorum yukarı çıkıyor ses.
Ben red switch almayan düşünüyorum yay sesi sorunu olur mu

Yay sesi de yay sesi her yerde görmekten bıktım şunu. Yay sesi kalitesiz demek değildir. Kalitesizlik manasına gelse Cherry en dayanıklı anahtar olmazdı değil mi? Bende Cherry Brown var onda da yay sesi var.

Yay sesi rahatsız edici biçimde fazla değilse takılmayın arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı