KayraSpectre Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #11 HTDemirel dedi: Hayır. Hiç anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşşekür ederim cevapların ve yardımın için işime yarar bu bilgiler sağol tekrardan.
HTDemirel dedi: Hayır. Hiç anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşşekür ederim cevapların ve yardımın için işime yarar bu bilgiler sağol tekrardan.
Alperen6parmak Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #12 HTDemirel dedi: Ben 1 hafta önce aldım. Biraz tedirgindim hassaslık konusunda ama alışınca çok rahat geldi. İlk başta yanlış tuşlara basma durumu olabilir. Çünkü baya hassas switchleri. Genişletmek için tıkla... gateron speed silver switch arıyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum nereden bulabilirm
HTDemirel dedi: Ben 1 hafta önce aldım. Biraz tedirgindim hassaslık konusunda ama alışınca çok rahat geldi. İlk başta yanlış tuşlara basma durumu olabilir. Çünkü baya hassas switchleri. Genişletmek için tıkla... gateron speed silver switch arıyorum fakat hiç bir yerde bulamıyorum nereden bulabilirm