Çözüldü XPG Summoner klavye güncelleme sonrası tuşlar basmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Orkuns

Kilopat
Daha fazla  
XPG Summoner Summoner5b-bkctr Blue Switch kablolu oyuncu klavyesi modelini yakın zamanda satın aldım. Bugün yazılımına bir Update geldi. Yaptım ve sonrasında genel olarak tüm tuşlar çalışmamaya başladı. Birkaç defa basmam gerekiyor. Şu metni yazarken acı çektim resmen. Yazılımı sildim. Düzelmedi. Bu durumu yaşayan, çözen bir arkadaş var m?

Çözüm
FN+ESC tuşlarına aynı anda bir süre basılı tutun. Reset atıyor ve sorun çözülüyor.
Benim çözülmüyor sorunum yardımcı olabilecek var m?ı FN + ESC yaptığımda bile çoğu tuşum çalışmıyor, bazen kendi kendine basıyor tuşlara.

Benim çözülmüyor sorunum yardımcı olabilecek var m?ı FN + ESC yaptığımda bile çoğu tuşum çalışmıyor, bazen kendi kendine basıyor tuşlara.
maalesef servise yollaman gerek, yenisiyle değiştirmişlerdi benimkini

maalesef servise yollaman gerek, yenisiyle değiştirmişlerdi benimkini
Yarın yollayacağım. Klavyeden aşırı memnunum. Yazılım sorunu çözüldü kendi kendine fakat shift tuşu ve Tab tuşu durduk yere tutukluk yapıyor basılı kalıyor gibi olup düzeliyor. Yarın garantide umarım bu sorunu da çözerler.

usb tam girmişmi kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…