XPG Summoner klavye sorunlu mu?

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sahibinden üzerinden XPG Summoner red Switch klavye satın aldım. Bana gelen klavye mavi Switch'li çıktı. Param Güvende kullanmadım ibana para attım ve bunu yolladılar. Mavi switchede okeyim sorun yok ta klavyede sorun var gibi. XPG Prime yükledim ve driver güncelledim. Bilgisayarı yeniden de başlattım. Ama sorun hala devam ediyor. Yani bir tuşa hızlıca 2 kere basınca tek algılıyor. Veya bir tuşa saniyede çok kez basarsam basılı tutuyormuşum gibi algılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sorunu görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye sorunlu. Satıcı zaten kandırmış sizi.

Hocam FN+ESC kombinasyonuna uzun basılı tutun ve bir de öyle test edin bir de.

İnternetten baktım öğrendim FN+ESC basılı tutunca klavye kendine reset attı ve düzeldi fişek gibi oldu. İade etsemmi bilemedim. Önceden membran kullanırdım ve ilk defa deneyimledim mavi Switch'i ve hoşumada gitti. 1020 TL'ye aldım hertarafı çiziksiz tertemiz sadece bilek desteğinin bir köşesinde deri soyulması var azıcık. Oda fotoğraftaki gibiydi zaten bilerek aldım.

İnternetten baktım öğrendim FN+ESC basılı tutunca klavye kendine reset attı ve düzeldi fişek gibi oldu. İade etsemmi bilemedim. Önceden membran kullanırdım ve ilk defa deneyimledim mavi Switch'i ve hoşumada gitti. 1020 TL'ye aldım hertarafı çiziksiz tertemiz sadece bilek desteğinin bir köşesinde deri soyulması var azıcık. Oda fotoğraftaki gibiydi zaten bilerek aldım.
Hocam 1400'e sıfırı var bunu bilerek iade edin. Mavi switch bir süre sonra baş belası oluyor belirteyim. Bende Logitech K835 var Red Switch. Red çok yüksek değil. Blue'ya katlanırım derseniz kullanın.

Bu bütçede bilek desteği olması bile mucize çok da takılmamak lazım. XPG markası yazılım hariç gerçekten başarılı bir klavye üretmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı