XPG Summoner yazılımı hala sorunlu mu?

Arkadaşlar klavyeye gözü diktim, her özelliği çok hoş duruyor ama forumda yazılımının hem çalışmadığı hem de klavyeyi kullanılmaz hale getirdiğiyle ilgili konular gördüm; bu durum hala devam ediyor mu? Klavyenin renklerini sabit olacak şekilde gökkuşağı olarak ayarlayabilsem bana yeter ama klavye yazılımı yükleyince kullanılmaz hale gelir diye korktuğumdan alayım mı almayım mı arasında kaldım.

Arkadaşlar klavyeye gözü diktim, her özelliği çok hoş duruyor ama forumda yazılımının hem çalışmadığı hem de klavyeyi kullanılmaz hale getirdiğiyle ilgili konular gördüm; bu durum hala devam ediyor mu? Klavyenin renklerini sabit olacak şekilde gökkuşağı olarak ayarlayabilsem bana yeter ama klavye yazılımı yükleyince kullanılmaz hale gelir diye korktuğumdan alayım mı almayım mı arasında kaldım.

Aynı klavyeyi dün sipariş verdim araştırmam sonucu tek eksiği yazılım RGB kontrolü FN+yön tuşları ile yapılıyor 7 mod varmış RGB için oda fazlasıyla yeterli çok sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Aşırı sorun çıkarsa FN+ESC tuşu ile klavye resetleniyormuş.

Aynı klavyeyi dün sipariş verdim araştırmam sonucu tek eksiği yazılım RGB kontrolü FN+yön tuşları ile yapılıyor 7 mod varmış RGB için oda fazlasıyla yeterli çok sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Aşırı sorun çıkarsa FN+ESC tuşu ile klavye resetleniyormuş.
Fotoğraftaki klavye gibi renkli ama renklerin değişmeden sabit kaldığı bir ayarı olup olmadığını biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• 110000178361857.jpg
    110000178361857.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 24
YouTube'da inceleyen çok kişi var orlara bir bakın.
Aradım ama ne yazık ki bulamadım, teşekkürler yine de.

YouTube'da inceleyen çok kişi var orlara bir bakın.
Hocam mümkünse ürün teslim edildiğinde dediğim mod varsa bir videosunu çekip paylaşabilir misiniz? Ona göre ben de almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı