DoğaDokuyucu Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2021 #1 XPG Summoner klavyem yeni Firmware güncellemesi ile İngilizce oldu. Eski Firmware'i kurup kullanıyorum şu anda. Klavye bu XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
XPG Summoner klavyem yeni Firmware güncellemesi ile İngilizce oldu. Eski Firmware'i kurup kullanıyorum şu anda. Klavye bu XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Şimdiden teşekkür ederim.
Arigeo Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 418 Çözümler 1 22 Mayıs 2021 #2 DoğaDokuyucu dedi: XPG Summoner klavyem yeni Firmware güncellemesi ile İngilizce oldu. Eski Firmware'i kurup kullanıyorum şu anda. Klavye bu XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bişey sorucam türkçe karakter var mı klavyede
DoğaDokuyucu dedi: XPG Summoner klavyem yeni Firmware güncellemesi ile İngilizce oldu. Eski Firmware'i kurup kullanıyorum şu anda. Klavye bu XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bişey sorucam türkçe karakter var mı klavyede