XPG Summoner mı Ajazz AK992 mi?

İkisinin arasında arafta gibi bir durumdayım. Sizce hangisi?
AK992 tabiiki. XPG Summoner girişin de girişi seviyesi bir klavye. AK922'ye karşı bir tane bile + özelliği yok.
Ama hocam tipi berbat yani yeşilli sarılı beyazlı. Ha konu sahibini rahatsız etmezse güzel.
Tipini beğenmediysen
Amazon.com.tr burdaki modelini al.

Hocam bu renk benim de çok hoşuma gidiyor ancak hem klavye parası hem de 500 600 TL getirtmek için vermek istemiyorum bu durum var.
Dostum Prime ile alırsan 2182 TLye geliyor. Whatgeekten Backlitsiz modellere de bakabilirsin.

Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard 992 Summer edition da var. GAINSWG12 kodu ile 5 10 dolar düşer.

Gelecek vakitte üniverteye gittiğim zamanlar kullabilecrgim ve çantamda taşıyabileceğim bir klavye lazım elim çok büyük olduğu için elim klavyeye sığmaz diye korkuyorum ama XPG'ninde taşımayla ilgili sorun çıkartması durumu vat.
O açıdan bir sıkıntınız olmasın klavye tuş boyutu standarttır, tuş boyutları büyüyüp küçülmediği için klavyenizin el altına sığmaması gibi bir durum söz konusu değil. Ki AK992 de küçük bir klavye değil zaten. Söylediğiniz üzere AK992 sizin için en uygun karar olacaktır.

AK992 tabii ki. XPG Summoner girişin de girişi seviyesi bir klavye. AK922'ye karşı bir tane bile + özelliği yok.

Tipini beğenmediysen.
Amazon.com.tr buradaki modelini al.

Dostum Prime ile alırsan 2182 TL'ye geliyor. Whatgeekten backlitsiz modellere de bakabilirsin.

Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard 992 summer Edition da var. Gaınswg12 kodu ile 5 10 dolar düşer.

Peki hocam ekstradan bir sorum daha var alım ve getirme ile ilgisiz olarak Ajazz AK992 mi daha iyi sizce yoksa

Magic Refiner RK96 mı​

Bu da aklıma takılan bir model.

Peki hocam ekstradan bir sorum daha var alım ve getirme ile ilgisiz olarak Ajazz AK992 mi daha iyi sizce yoksa

Magic Refiner RK96 mı​

Bu da aklıma takılan bir model.
Hocam Magic Refiner RK96 aslında Ziyoulang K96. Magic Refiner amazondaki bir satıcı ve nedense sattığı ürünlerin üreticisi kendiymiş gibi isim koymaktan bir türlü vazgeçemedi.

Onun dışında başlangıç için fena olmayan bir model ama eksileri dahili batarya olmaması, 3pin hotswap olması ve aydınlatma bulunmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı