Elektronik XPG Summoner Mini 599 TL

T60'daki switch daha kötü bir de bununkinden

Ben gidin bu fiyatta Akko falan alın demiyorum ki. Olabildiğince Outemu Switch almaktan kaçının diyorum. Bütçeniz yoksa ancak Outemu Switch'lere bakın. Yoksa yapacak bir şey yok. Z11 bazen 600 700 civarlarına düşebiliyor takip etmek lazım.

T60'daki switch daha kötü bir de bununkinden
SNK ya da Jixian çıkıyor, hadi jixian yine kabul edilir de SNK hiç sağlam değil, switchler çok hızlı bozuluyor. Özellikle de A tuşu.

Bu sadece sana özel bir durum değil. Genel olarak forumda böyle. Takılmış insanların ağzına "Outemu alınmaz" tüm konulara spamlanıyor.

Klavye kaliteli olduktan sonra içinde dustproof modeli varsa gayet de alınabilir Switch'ler. 6-7 seneden beri blue Outemu Switch'lere sahip klavye kullanılıyor evde sıfır sıkıntı devam ediyor.

Huano tamam daha güvenli bakınca ancak öyle ahım şahım farkları yok. Z11'de şu aralar 1000₺'den aşağı bulunması zor.

Sonuç olarak T60 almaktan iyi mi evet iyi bu bütçede daha kaliteli sayılabilecek bir ürün mü evet. Bitti gitti.

Böyle küçük bir klavye arıyordum arkadaşlar ne diyorsunuz alınır mı sizce? Yorumlar ikiye bölünmüş durumda ama 599 TL'ye bundan daha iyisi yoktur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…