mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.385 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Ağustos 2024 #1 Fazla bütçem yok uygun olarak XPG Summoner mini RGB red switch modelini buldum 999 TL'ye sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Fazla bütçem yok uygun olarak XPG Summoner mini RGB red switch modelini buldum 999 TL'ye sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa 19 Ağustos 2024 #2 Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bütçe biraz artarsa K617 Fizz alabilirsiniz. Yay sesi sorunu diyen olabilir ama şuana kadar bir şey yaşamadım.
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bütçe biraz artarsa K617 Fizz alabilirsiniz. Yay sesi sorunu diyen olabilir ama şuana kadar bir şey yaşamadım.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 mardzic dedi: Fazla bütçem yok uygun olarak XPG Summoner mini RGB red switch modelini buldum 999 TL'ye sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Outemu kullanıyor bence alınmaz. GK61 bakılabilir Huano kullanıyor ve hotswap. Amazon.com.tr
mardzic dedi: Fazla bütçem yok uygun olarak XPG Summoner mini RGB red switch modelini buldum 999 TL'ye sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Outemu kullanıyor bence alınmaz. GK61 bakılabilir Huano kullanıyor ve hotswap. Amazon.com.tr
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.385 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Ağustos 2024 #4 N1cht dedi: Outemu kullanıyor bence alınmaz. GK61 bakılabilir Huano kullanıyor ve hotswap. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok.
N1cht dedi: Outemu kullanıyor bence alınmaz. GK61 bakılabilir Huano kullanıyor ve hotswap. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 19 Ağustos 2024 #5 mardzic dedi: Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Gk61 çok daha iyi bir seçenek. Summoner Mini hem hot-swap değil hem de Outemu switch.
mardzic dedi: Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Gk61 çok daha iyi bir seçenek. Summoner Mini hem hot-swap değil hem de Outemu switch.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.827 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #6 mardzic dedi: Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Redragon'da Outemu kullanıyor. Benim önerim GK61 olur. Almanca layout kullanıyor haberiniz olsun.
mardzic dedi: Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Redragon'da Outemu kullanıyor. Benim önerim GK61 olur. Almanca layout kullanıyor haberiniz olsun.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.385 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Ağustos 2024 #7 N1cht dedi: Redragon'da Outemu kullanıyor. Benim önerim GK61 olur. Almanca layout kullanıyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Fazla sorun olmaz o kadar önerileriniz için teşekkürler. Monarch Leviathan dedi: GK61 çok daha iyi bir seçenek. Summoner mini hem hot-swap değil hem de Outemu switch. Genişletmek için tıkla... Hangi attığınız yellow ve red swich arasinda fark olur mu? Red almayi düşünüyorum. Son düzenleme: 20 Ağustos 2024
N1cht dedi: Redragon'da Outemu kullanıyor. Benim önerim GK61 olur. Almanca layout kullanıyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Fazla sorun olmaz o kadar önerileriniz için teşekkürler. Monarch Leviathan dedi: GK61 çok daha iyi bir seçenek. Summoner mini hem hot-swap değil hem de Outemu switch. Genişletmek için tıkla... Hangi attığınız yellow ve red swich arasinda fark olur mu? Red almayi düşünüyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.287 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 20 Ağustos 2024 #8 mardzic dedi: Fazla sorun olmaz o kadar önerileriniz için teşekkürler. Hangi attığınız yellow ve red swich arasinda fark olur mu? Red almayi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlike speed switch alın silver önerebilirim.
mardzic dedi: Fazla sorun olmaz o kadar önerileriniz için teşekkürler. Hangi attığınız yellow ve red swich arasinda fark olur mu? Red almayi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlike speed switch alın silver önerebilirim.
Rozenn Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:09 #9 Pixel_less dedi: Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bütçe biraz artarsa K617 Fizz alabilirsiniz. Yay sesi sorunu diyen olabilir ama şuana kadar bir şey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba şuan alınır mı ne diyorsun?
Pixel_less dedi: Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bütçe biraz artarsa K617 Fizz alabilirsiniz. Yay sesi sorunu diyen olabilir ama şuana kadar bir şey yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba şuan alınır mı ne diyorsun?
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.494 Makaleler 31 Çözümler 110 Yer Manisa Salı 20:25 #10 Çok daha iyi öneriler alabilirsiniz. Çin markaları biraz daha aktif olmaya başladı son zamanda. Yeni konu açabilirsiniz.
Çok daha iyi öneriler alabilirsiniz. Çin markaları biraz daha aktif olmaya başladı son zamanda. Yeni konu açabilirsiniz.