- Makaleler
- 1
Fazla bütçem yok uygun olarak XPG Summoner mini RGB red switch modelini buldum 999 TL'ye sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Outemu kullanıyor bence alınmaz. GK61 bakılabilir Huano kullanıyor ve hotswap.Fazla bütçem yok uygun olarak XPG Summoner mini RGB red switch modelini buldum 999 TL'ye sizce alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum.
Outemu kullanıyor bence alınmaz. GK61 bakılabilir Huano kullanıyor ve hotswap.
Gk61 çok daha iyi bir seçenek. Summoner Mini hem hot-swap değil hem de Outemu switch.Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok.
Redragon'da Outemu kullanıyor. Benim önerim GK61 olur. Almanca layout kullanıyor haberiniz olsun.Peki Redragon mu daha iyi seçenek yoksa attığınız klavye mi? Çok fazla bilgim yok.
Redragon'da Outemu kullanıyor. Benim önerim GK61 olur. Almanca layout kullanıyor haberiniz olsun.
GK61 çok daha iyi bir seçenek. Summoner mini hem hot-swap değil hem de Outemu switch.
Kesinlike speed switch alın silver önerebilirim.Fazla sorun olmaz o kadar önerileriniz için teşekkürler.
Hangi attığınız yellow ve red swich arasinda fark olur mu? Red almayi düşünüyorum.
Merhaba şuan alınır mı ne diyorsun?![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bütçe biraz artarsa K617 Fizz alabilirsiniz.
Yay sesi sorunu diyen olabilir ama şuana kadar bir şey yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.