XPG Summoner sürücüsü

Eskiden yayınliyorlardi. Son 1 yildir klavye sayfasinda uygulama linki bile yok. Sorun ing klavye dizimine sahip olanlarda çıkıyor bence zaten.

Biliyorum daha önce kullandım zaten ama aygıtraki bence daha kötü neyin ne olduğu belli değil bir de biliyosundur klavyeyi sıfırlayabiliyorsun kendi sitesinde bir driver var fabrika ayarlarına döndürüyor.

Merhaba hocam ben bu klavyeyi aldım ama sorunlu yazılımı yukledim ve tuslar bozuldu nasıl geri düzeltebilirim yazılımı bir daha yuklemek istemiyorum.

şuan güncel olarak driverını atabilecek var mı web sitesinde bulamadım

Arkadaşlar Merhaba, 2 hafta önce Gaming.gen.tr'den aldığım XPG Summoner Cherry MX Red klavyem pasif duruma geldi. XPG Prime yazılımı üzerinden ve klavye üzerinden klavyenin efektlerini değiştirirken ışıkları söndü ve klavye pasif duruma geldi. Klavyeyi USB portundan çıkartıp taktığımda bazı ışıkları yanıp tekrar sönüyor ve sağ üstteki oyun simgesi ve altındaki 1 simgesi yanıyor duruma geliyor. Ama klavyedeki hiçbir tuş bastığımı algılamıyor. Ayrıca XPG Prime yazılımına klavye takılıyken giriş yaptığımda uygulama açılmıyor ve kitleniyor fakat klavyeyi çıkarıp uygulamaya giriş yaptığım zaman normal bir şekilde giriyor. Sanırım problem yazılımsal ve bana bu konuda yardımcı olabilecek, bu problemi daha önce yaşayıp halledebilmiş birisi var mı? (1011 ve 1007 firmwareleri kurmayı deniyorum fakat kurulmuyor, original firmware de paylaşılmış, originalde kuruluyor fakat bir değişiklik olmuyor klavyede)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…