XPG Summoner vs Dierya DK61SE

Bütçe
2000

UcanMuz

Hectopat
Merhaba,

Gördüğüm TKL klavyelere büyük hayranlık kaptım. Açıkçası TKL kullanmak istiyorum çünkü büyük klavyeler büyük kontrol gerektiriyor. Onun yerine %60, %80 bir klavye istiyorum ancak bu foruma danışmadan karar veremeyeceğim çünkü yaklaşık 1 yıl önce açtığım G213 konusunda bu forumu dinlemeyerek büyük bir hata yapmış oldum. Tekrarlamak istemiyorum :D

Bir tarafta XPG Summoner diğer tarafta Dierya61E / Dierya61SE var. Biraz saçma bir karşılaştırma ancak başka klavye bulamadım. Siparişi 1 ay sonra geçeceğim. XPG Summoner Red Switch 2000 civarlarında şu an. Ya XPG Summoner ya da 2000 civarında %60-%80 bir mekanik klavye alacağım. 1 senedir de işimi hallettiğim için piyasa ile alakam yok.

Ek olarak: Rampage, Gamepower gibi markaların hiçbir ürününü kullanmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
XPG Summoner tarzında klavye alabiliyorsanız bütçeniz yetiyorsa Asus ROG Strix Scope klavyesini öneririm bu bütçede.

XPG Summoner tarzında klavye alabiliyorsanız bütçeniz yetiyorsa ASUS ROG STRIX Scope klavyesini öneririm bu bütçede.

Hocam teknik özelliklerde Türkçe Q yazıyor ancak resimde İngilizce var. Klavye Türkçe midir İngilizce harf mi?

Bu arada bütçeyi 3K'ya kadar çıkartabilirim.

Hocam teknik özelliklerde Türkçe Q yazıyor ancak resimde İngilizce var. Klavye Türkçe midir İngilizce harf mi?

Bu arada bütçeyi 3K'ya kadar çıkartabilirim.
Hocam eğer özelliklerinde Türkçe Q yazıyorsa Türkçe klavye gelir yüksek ihtimal. Ben dün Redragon K551 aldım onun resimlerinde de İngilizce klavye vardı ama bana Türkçe karakterlerle geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı