XPG Summoner vs Razer Blackvidow V3

Bütçe
maks 2000
Daha fazla  
Razer Blackvidow V3 2000 TL XPG Summoner 1300 TL aradaki fiyat farkına değer mi? Tuş sesini boş verin sesli olmasını istiyorum bilerek.

Summoner alabilirsiniz. Summoner'ın bilek desteğinin köşelerinin hemen soyulduğundan haberiniz olsun. Mavi anahtarlı versiyonunda da oldukça yay sesi mevcut. Bunlar dışında çok bir sorun yok firmware'ini en son sürüme güncellerseniz güzel bir deneyim elde edersiniz.

Blackwidow V3 versiyonu kullanmış birisi olarak hiç iyi deneyimlerim olmadı. Razer'ın tek artısı yazılım konusu. Bunları göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz.

Summoner alabilirsiniz. Summoner'ın bilek desteğinin köşelerinin hemen soyulduğundan haberiniz olsun. Mavi anahtarlı versiyonunda da oldukça yay sesi mevcut. Bunlar dışında çok bir sorun yok Firmware'ini en son sürüme güncellerseniz güzel bir deneyim elde edersiniz.

Black Widow V3 versiyonu kullanmış birisi olarak hiç iyi deneyimlerim olmadı. Razer'ın tek artısı yazılım konusu. Bunları göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz.

Yay sorunu gittikçe azalıyor diyorlar o doğru mu?

Yay sorunu gittikçe azalıyor diyorlar o doğru mu?
Dikkat etmemiştim ama şu an dediğinde fark ettim. İlk aldığımda epey bir yay sesi vardı fakat şu anlık kısmen azalmış gibi duyuyorum.
Genelde kulaklık taktığım için beni rahatsız etmiyordu da kulaklığı çıkartınca yay sesinin az geldiğini hissetmeye başladım.

Dikkat etmemiştim ama şu an dediğinde fark ettim. İlk aldığımda epey bir yay sesi vardı fakat şu anlık kısmen azalmış gibi duyuyorum.
Genelde kulaklık taktığım için beni rahatsız etmiyordu da kulaklığı çıkartınca yay sesinin az geldiğini hissetmeye başladım.

Teşekkürler hocam sanırsam XPG Summoner alacağım [:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı