XPG’den İki Yeni DDR4 RAM: GAMMIX D45 ve SPECTRIX D45G

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.471
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
XPG SPECTRIX D45G RGB

XPG, yeni DDR4 bellek modelleri GAMMIX D45 ve SPECTRIX D45G RGB’yi duyurdu. Endüstriyel bir tasarım dilinin hâkim olduğu modeller, sistemlerinden en yüksek performansı almak isteyen oyuncular ve hız aşırtma (overclock) meraklıları düşünülerek geliştirildi. Güçlü Görünüm, Güçlü Performans GAMMIX D45 ve SPECTRIX D45G RGB gövdelerini bir zırh gibi saran siyah renkli alüminyum soğutucu sayesinde son derece güçlü ve dayanıklı bir ürün görünümü sunuyor. […]

Devamı: XPG’den İki Yeni DDR4 RAM: GAMMIX D45 ve SPECTRIX D45G
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
@The Man From E.A.R.T.H. aslında dediğiniz gibi basit kullanıcıya hitap eden bir ürün fakat makalede öyle demiyor. XPG'nin mi yoksa makaleyi hazırlayan kişinin mi bu sözler, onu bilmiyorum fakat OC meraklıları için geliştirildi denilen bir belleğin çipi belirtilmeli bence.

Endüstriyel bir tasarım dilinin hâkim olduğu modeller, sistemlerinden en yüksek performansı almak isteyen oyuncular ve hız aşırtma (overclock) meraklıları düşünülerek geliştirildi.

Bu arada belleklerin tasarımını hiç beğenmedim, 15 farklı RAM çıkardılar hepsi birbirinden kötü görünüyor bence. Bi' türlü tutturamadılar.
 
Çipleri de yazılsa keşke şu incelemelere, tanıtımlara.
Şirketler bültenlerde genellikle teknik detay sunmuyorlar. Sunulan bilgileri aktarıyoruz. Yeni bir ürün olduğundan araştırma ile de bulunabileceğini sanmıyorum. Eğer varsa ekleme yapabiliriz.
 

Geri
Yukarı