XPrime titan veya Omega alınır mı?

Dooms61

Centipat
Daha fazla  
ArkadaŞlar merhaba, bütçe ne yazik ki kısıtlı uzun saatler bilgisayar baŞında zaman geçiren birisiyim kumaŞ XPrime titan veya Omega alınır mı?

Onu bende biliyorum ödeme kısmını bir kısmını nakit bir kısmını kart ödeyeceğim içim koçtaşın mağazasına gidip oradan sipariş vereceğim
valla hocam bende baya bi araştırdım, fiyatını hak etmeyen bir marka. maks 3-5bin tl bandında olmalı ayakları felan krom zamanla eğilir büzülür. üzerini zorlarsan xdrive akdeniz al 6.500 tl peşin fiyatına 9 taksit le bim uygulaması üzerinden baya kaliteli ürün ayaklar felanda metal. ben aldım ordan kargoda gelince bakıcam inş. orjinal xdrivenin kendi ürünü zaten sitelerindede yazıyor anlaşmaları vs.

Vallahi bir kaç yorumlara baktım kullanan vardı ona da sordum omega dan baya memnundu bende sabah aldım zaten bir kısmını nakit bir kısmını kredi kartından çektiğim için 6500 ü veremezdim kredi kartı ile limit yoktu

Vallahi bir kaç yorumlara baktım kullanan vardı ona da sordum omega dan baya memnundu bende sabah aldım zaten bir kısmını nakit bir kısmını kredi kartından çektiğim için 6500 ü veremezdim kredi kartı ile limit yoktu
anladım, yani uzun vadede önemli olan. tabi bütçe meselesi. bende çok gittim geldim xprimeda çok incelemelere vs baktım bi tık fiyatını hak etmio gibi. uzun vadede. o yüzden biraz bekledim bütçeyi denkleyince bide böyle fırsat gelince kaçırmayayım dedm. hayırlısı olsun umarım sorun yaşamazsın.

Ben zaten 4 5 sene sonra değiştiririm hocam şimdi ünideyim biliyorsun bütçeleri zor işe girince zaten bende hawk a geçeceğim

@Dooms61 Hocam memnun kaldınız mı? Yaklaşık 1 yılı geçmiş siz aldığınızdan beri. Ayaklar krom denmiş ama sitesinde çelik yazıyor. Forumda da araştırıyorum ancak çok garip bir şekilde objektiflikten uzak yorumlar yapılıyor. Bunu bütün yerli oyuncu koltuğu markaları için söylüyorum. Bunu marka hayranlığıyla da açıklayamıyorum. Anladığım kadarıyla bu firmaların çalışanları forumlarda çok aktif. Bir kullanıcı olarak sizin yorumunuzu merakla bekliyorum. Şuan kendi sitesinde 7000 TL. Bütçemi zorladığı için alıp almamakta kararsızım. Fiyatına değer mi? Yorumlarınıza göre kararımı vermeyi düşünüyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim.

@Dooms61 Hocam memnun kaldınız mı? Yaklaşık 1 yılı geçmiş siz aldığınızdan beri. Ayaklar krom denmiş ama sitesinde çelik yazıyor. Forumda da araştırıyorum ancak çok garip bir şekilde objektiflikten uzak yorumlar yapılıyor. Bunu bütün yerli oyuncu koltuğu markaları için söylüyorum. Bunu marka hayranlığıyla da açıklayamıyorum. Anladığım kadarıyla bu firmaların çalışanları forumlarda çok aktif. Bir kullanıcı olarak sizin yorumunuzu merakla bekliyorum. Şuan kendi sitesinde 7000 TL. Bütçemi zorladığı için alıp almamakta kararsızım. Fiyatına değer mi? Yorumlarınıza göre kararımı vermeyi düşünüyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Hocam üründen genel olarak memnunum ben omega gri olanı aldım. Normal koltuklardam bir tık daha büyük ve geniş ayakları konusunda sanırsam benimkinde problem var çünkü ileri geri biraz gidiyor tekerleklerde takılma oluyor bir de koltuk yükseklik ayarı bazen sabit kalmıyor bu sorunlarla karşılaştım ama konfor olarak başarılı terletme sorunu yok şu an sitesinde benim koltuk 8 bin TL. Ben koçtaştan almıştım orada biraz daha uygundu. Ama şuan Hawk koltukları da 8 bin TL bandında yani Hawk'ı arkadaşım kullanıyordu memnundu ama bu xprime omega dan bende memnunum yalan söylemeyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı