XR vs Pili Değişmiş iPhone XS Max

Alcheinz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendi cihazım XR, birisi XS Max ile takas teklif etti cihazın pili değişmiş diğer her şeyin çalıştığını söyledi. Yarın buluşup bakalım ikimizde cihazlara dedi içimize sinerse takaslarız cihazları dedi. Yarın 3uTools ile bilgisayara bağlayıp bakacağım cihaza, başka değişen bir şeyi var mı yok mu diye, adam üstüne önce para istedi tabii ki ama ben cihazımın temizliğinden dolayı kabul etmedim. Ayrıca onun cihazı eski usul pasaport kayıtlı, benimkisi TR cihazı ama zaten benim cihazın garantisi de bitti bi' farkları yok denilebilir. XS Max'e geçmek istiyorum. Çünkü ekranı daha büyük ve OLED, kasa kalitesi daha güzel, fakat pilinin değişmiş olması beni korkutuyor. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Tabii tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Pili çakma pil ile değişmiş olma ihtimali var. XS MAX çok güzel bir telefon net şekilde iPhone 11 gibi telefonlardan daha premium. Pili orijinal servisten değiştiririm dersen alabilirsin bence.

XS güzel, pil değişmesi sorun değil sonuçta 4 yıllık cihaz yani tabii ki pili değişebilir. Orijinal pil değil, düzgün bir pil takmış olsa da (Deji, Woyax gibi) cihaz alınabilir. Dediğiniz gibi değişen var mı diye bakın, pil hariç yoksa bence alınır.

Zaten bana da garip geldi başta. 3uTools ile iyice bakacağım telefona. Sonrasında pili kime ve kaç liraya değiştirttiğini soracağım, içime sinmezse de gider kendim Deji alırım.

Arkadaşlar kendi cihazım XR, birisi XS Max ile takas teklif etti cihazın pili değişmiş diğer her şeyin çalıştığını söyledi. Yarın buluşup bakalım ikimizde cihazlara dedi içimize sinerse takaslarız cihazları dedi. Yarın 3uTools ile bilgisayara bağlayıp bakacağım cihaza, başka değişen bir şeyi var mı yok mu diye, adam üstüne önce para istedi tabii ki ama ben cihazımın temizliğinden dolayı kabul etmedim. Ayrıca onun cihazı eski usul pasaport kayıtlı, benimkisi TR cihazı ama zaten benim cihazın garantisi de bitti bi' farkları yok denilebilir. XS Max'e geçmek istiyorum. Çünkü ekranı daha büyük ve OLED, kasa kalitesi daha güzel, fakat pilinin değişmiş olması beni korkutuyor. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Tabii tavsiyelerinizi de bekliyorum.

XS Max'e geçmeni tavsiye etmem. Aynı jenerasyonun cihazı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı