xRancer oyuncu koltuğu alınır mı?

Fena değil benim bir akraba almıştı F/P sayılabilir genel olarak bu model değildi o ama
ares ve cros modelleride var hepsi birbirine yakın gibi hocam ama daha çok bu ürünü gördüm inceleme vs daha öne çıkıyor suni deri olması biraz canımı sıkıyor aslında ama bu fiyata sağlam bir kumaş bulamam sırt ağrım çok oluyordu ondan koltuk arıyordum mutfak sandalyesi mahvetti beni

Ares ve cros modelleride var hepsi birbirine yakın gibi hocam ama daha çok bu ürünü gördüm inceleme vs daha öne çıkıyor suni deri olması biraz canımı sıkıyor aslında ama bu fiyata sağlam bir kumaş bulamam sırt ağrım çok oluyordu ondan koltuk arıyordum mutfak sandalyesi mahvetti beni.

Mutfak sandalyesinden buna geçince çok rahatlarsın ama ben çok deneyimlemedim ama gereksiz pahalı marka olanlar.

Hocam.
Bu nasıl hocam site fiyatından 1K aşağıda markaya hiç güvenmiyorum sadece.

Hocam inşallah XPrime Titan almamışsınızdır hiç iyi değil size tavsiyem xRancer almanız XPrime Titan kullanmış birisi olarak söylüyorum rezalet. Yakın zamanda xRancer big boss soft kumaş modelini alacağım hem Zio tarzı ve biraz geniş bir koltuk arıyordum. Ve Exvega Andromeda 2024 kullandım bu sırt tarafı dümdüz olduğu boynum ağrıyordu big boss boyun tarafı içe doğru gittiği için boyun ağrım olmayacağını inanıyorum veya hafifleyeceğini.

3D kolçak olan kumaş koltuk 6.400 TL TİCİMAX
4D kolçak olan kumaş koltuk 7.250 TL XRANCER BİG BOSS SOFT (FULL KUMAŞ )FÜME OYUNCU KOLTUĞU
Tolga5 kodu ile %5 indirim alabiliyorsunuz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı