İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

İnceleme için teşekkürler Boss modelini satın aldım. Elime ulaşınca yorumlarımı buraya eklerim.

Ben memnunum. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi çoğu firma dediğiniz gibi imalat yapıyor.
@reddline geldi mi hocam koltuk?
Koltuk güzel rahat eyvallah ama fatura istediğim de geçen isteyene veriyoruz dediler. Şimdi de %8 fiyat farkı ile veriyolar. Almayın kardeşim gidin XDrive alın.
Koltuk güzel rahat eyvallah ama fatura istediğim de geçen isteyene veriyoruz dediler. Şimdi de %8 fiyat farkı ile veriyolar. Almayın kardeşim gidin XDrive alın.
Biraz sinirlendim ama uzun süre oturunca rahatladım biraz. Fatura olayına yapabilcek bir şey yok 900 TL'ye aldık. Koltuk rahat ilerleyen günlerde çok detaylı bir inceleme yaparım.

Son düzenleme:

Ben direkt aldım hocam faturayı, fiyat farkı vs. istemediler. Benim yazdığım gibi yazın. Fiyatlara madem KDV dahil değil, fatura kesmiyorsunuz nasıl vergi veriyorsunuz deyin. Faturamı istiyorum deyin.

Biriniz de Xrover alıp yorumunu paylaşsa olmaz mı ? Yok mu hiç kendini kurban etmek isteyen
Kendimi feda edebilirim her an. Xrover'ın sahibi önceden xrancer ile ortakmış. O yüzden tasarımcısı falan aynı. İşi de kendi öğretmiş onlara dediğine göre. Alan kişilerde var zaten, fake falan değil yani. Hem bu forumda hemde başka forumlarda alan var, instagram sayfasında alan kişilerin fotoğrafları vs. de var. Koltuk aynı koltuk.

xRancer'da bi hanımefendi var o yardımcı oldu bana, daha iyi gibi. Boşuna risk almayın.

Buyur hocam önden korkulcak birşey yok zaten ya, aynı koltuğa 1000tl vermek yerine 850tl vereceksin al gitsin…

Ya daha ucuz kargo firmasıyla anlaşmıştır ya malzeme ucuzdur. 1000TLlik koltuğu Türkiye'de kimse 850TL'ye satmaz. Bu kadar beklemeyin alın gitsin.
Hocam ben instagramdan erkek sandım. Hocam diyerek konuşuyordum. Mekanizmalari nasil kullanacağımi sordum ses kaydı attı. Kadina 1 haftadır hocam diyoruz.
Mekanizma kullanımı kolay ya ben hiçbir şey sormadım direkt aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…