İnceleme xRancer Oyuncu Koltuğu

Kullanım değil de hocam hangisi ne işe yarıyor anlamında. Az kalsın bügün düşüyor gibi oldum. Salıncak modu varmış da kapadım okadar rahat ki uyuya kalmışım şarkı dinlerken. 1 Hafta sonra inceleme yazacağım.

Ya da kâr marjını düşük tutmuştur. 1000 TL'lik koltuk 900 TL'ye kargo dahil satıyorlardı(xRancer). 50 TL daha ucuz ve şu an zaten kampanya fiyatı. Malzemede ucuza kaçtıklarını düşünmüyorum. İkisi de aynı koltuk bence. Zaten bundan bence yine iyi kar ediyolar. Alıcam büyük ihtimal. Kapıda ödeme ile.

İncelemede yazdım usta, yaylanmayı kapatın diye Ben de yaylanma açıkken arkaya 180 derece yatırmaya çalışmıştım az kalsın kapaklanıyordum yere.

Hocam ben bugün sipariş vereceğim de üründen memnun musunuz?

Ya ben de sipariş vereceğim ama xdrive sancak yakaladım 2. el onu da kaçırmak istemiyorum 2'si arasında kaldım.
XRancer'de temas ettiğin yerler kumaş yazın sıkıntı çekmezsin. Tabii XRancer'de de fatura yok mesala. Sana kalmış ama XDrive marka olarak daha iyi kalitesini bilemem kullanmadım.

XRancer'de temas ettiğin yerler kumaş yazın sıkıntı çekmezsin. Tabii XRancer'de de fatura yok mesala. Sana kalmış ama XDrive marka olarak daha iyi kalitesini bilemem kullanmadım.
Hala alamadınız mı faturayı hocam?
Ya ben de sipariş vereceğim ama xdrive sancak yakaladım 2. el onu da kaçırmak istemiyorum 2'si arasında kaldım.
Sancak temizse alınabilir ama xrancer ile arasında pek fark yok gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…